Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından başlatılan uygulama ile internet ortamında YKS tercihi yapacak öğrencilere ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ hizmeti verilyor. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “İlimizde de devam ettirilecek olan YKS tercih rehberliği hizmetimiz ile Türk gençliğinin doğru ve yerinde tercih yapabilmesi, vatan ve millet uğruna daha faydalı olabilmeleri adına mücadelemiz sürmektedir”

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Ülkü Ocakları, YKS sınavına giren öğrencilere tercih rehberliği sunuyor. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından sanal ortamda başlatılan ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ uygulamasına Bolu’da YKS tercihi yapacak öğrenciler de faydalanabilecek.

ÖĞRENCİLERE EN UYGUN MESLEKLER HAKKINDA ÖNERİLERDE BULUNULUYOR

Tercih danışmanlığı kapsamında, üniversite öğretim üyeleri ve uzman psikologlar ile meslek ve üniversite seçim danışmanlığında öğrencilere en uygun meslekler hakkında doğru tercihte bulunmaları adına önerilerde bulunuluyor.

“VATAN VE MİLLET UĞRUNA DAHA FAYDALI OLABİLMELERİ ADINA MÜCADELEMİZ SÜRMEKTEDİR”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, konuya ilişki yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından başlatılan ilimizde de devam ettirilecek olan YKS tercih rehberliği hizmetimiz geçtiğimiz günlerde başlatılmıştır. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatları doğrultusunda Türk gençliğinin doğru ve yerinde tercih yapabilmesi, hayatının geri kalan kısmında mutlu bir eğitim hayatı sürmeleri, vatan ve millet uğruna daha faydalı olabilmeleri adına mücadelemiz sürmektedir. Yedi gün 24 saat hizmet verecek olan birimimize tüm vatansever gençlerimizin irtibat halinde olmalarını rica ediyor bundan sonra ki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tercih danışmanlığı hizmeti ve tercih robotuna aşağıda bulunan internet adreslerinden ulaşabilirsiniz;

http://www.boluulkuocaklari.org/universite-tercih-danismanligi/

https://www.ulkuocaklari.org.tr/tercihrobotu/

Editör: TE Bilisim