Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilimizde yapılan aşı sayısının 250 bin’i geçmesi nedeniyle hem sağlık personeline hem de vatandaşlara “Teşekkürler Bolu...Teşekkürler sağlık ekiplerimiz” denilerek 18 yaş üstü herkes aşıya da davet edildi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu’da aşılama çalışmalarının hızla devam ediyor. Randevularını alarak sağlık kuruluşlarına giden vatandaşlar, hastane ve aile sağlığı merkezlerinde aşılarını yaptırıyor. Öte yandan aşı stantlarında da randevusuz ilk, 2. ve 3. doz aşılamalar yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sayesinde gerek mobil ekipler gerekse yeni kurulan aşı çadırları ile daha fazla kişiye ulaşılan ilimizde birinci dozda 164 bin 862, ikinci dozda 80 bin 682, toplam aşılama sayısında da 253 bin 324 kişiye aşı uygulandı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunularak; “İlimizde yapılan toplam aşı sayısı an itibariyle 250.000'i geçti. Teşekkürler Bolu...Teşekkürler sağlık ekiplerimiz... Aşı uygulamasında görev alan tüm sağlık çalışanlarımızla aşılamalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 18 yaş üstü tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim