TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken kahvehane ve kıraathane işletmecileri için sevindirici haberi verdi. Palandöken, “1 Temmuz’dan itibaren oyun yasağının kaldırılması kahveci esnafımıza, çalışanlara ve tüm müşterilere hayırlı olsun” dedi.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz sonrası sokağa çıkma yasağı gibi birçok kısıtlamanın kaldırılacağını duyurdu. Kahvehane ve kıraathane tarzında işletmelerin okey, tavla, kâğıt oyunlarını oynatması yasağının kalkıp kalkmadığı sorusunun cevabı ise işletmeciler ve vatandaşlar tarafından merak edilir oldu.

Sevindirici haber Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’den geldi. Palandöken, resmi Twitter hesabı üzerinden 1 Temmuz itibarı ile kahvehane, kıraathane ve kafe gibi işletmecilerin oyun oynatabileceklerini belirterek, “Yüz bini aşkın kahvehane ve kırathaneci esnafımız için bir buçuk yıl aradan sonra, 1 Temmuzdan itibaren oyun yasağının kaldırılması kahveci esnafımıza, çalışanlara ve tüm müşterilere hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim