AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen 2021 yılı 143. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Haber: Aslı Akış

Toplantıya, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ katılım sağladı.

AK Parti Genel Merkezi koronavirüs salgını sürecinde iki kez ara verdiği kongrelerine yeniden başladı. Genel Merkez tarafından belirlenen program dahilinde kongreler yapılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 81 il başkanına seslendi.  Erdoğan; “Toplamda 42 il kongremizi tamamladık. Önümüzdeki hafta inşallah 10 il kongremizi daha gerçekleştireceğiz. Şubat ayı sonunda il kongrelerimizin hepsini bitirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı

“GÖNÜLLERİNİ KAZANAMAZSAK MİLLETİMİZİN GÖNLÜNE HİÇ GİREMEYİZ”

“Dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız” diyen Erdoğan, “Biz önce kendi içimizdeki arkadaşlarımızın gönüllerini kazanamazsak milletimizin gönlüne hiç giremeyiz. Üye sayımızın kağıt üzerinde 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın anlatıcısı, savunucusu haline getirmemiz de önemlidir” şeklinde konuştu.

“2023 SEÇİMLERİNDEN HEM CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA HEM MECLİS'TE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı'yla birlikte hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkacağız” dedi.

“BURASI KARİYER KURUMU DEĞİL”

AK Parti'nin İçişleri Bakanlığına verilen alelade bir dilekçeyle kurulmuş, sadece isim, amblem ve binadan ibaret bir parti olmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “AK Parti milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. Yaptığımız ve yapacağımız her şeyin merkezinde de çevresinde de milletimiz vardır. Bu bakış açısıyla işine dört eller sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı da başarılı olma şansı da yoktur. İl başkanlarımız tüm bu süreci kendi şehirlerinde derleyip, toparlamakla, yürütmekle, hepsinden önemlisi diğer herkese örnek olmakla mükelleftir. Bir kez daha altını çizerek tekrarlıyoruz, önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını, onlarla birlikte de tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız” diye konuştu.

Video konferansla düzenlenen İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay toplantının ardından; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 143. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.

Editör: TE Bilisim