Haber:Burhan Yeşiltaş 

Yarenler Grubu tribün lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 taraftar gurubu başkanı Fatih Altundal, ortaklaşa yaptığı açıklamada Boluspor’un, TFF 1’inci ligin 32’inci haftasında oynayacağı Şanlurfaspor maçında takıma tam destek anlamında tüm şehri maça çağırdı.

Yarenler Grubu ile Cadde14 taraftar grubunun ortaklaşa yaptığı açıklamada Boluspor’un, ligin 32’inci haftasında Pazar günü saat 18.30’da Bolu Atatürk Stadyumunda yapacağı maçta takıma tam destek anlamında tüm şehri maça çağırdı.

Yarenler Grubu ile Cadde14 taraftar grubu, “Maratonun Ortası Tek Yumruk Tek Yürek”, “O Kupa Bolu’ya Gelecek” sloganlarıyla, “Haydi Bolusporlular takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım” sözleri ile tüm şehre seslenerek 7 Mayıs Pazar günü için destek istendi.

Yurdakul ve Altundal yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bu zorlu süreçte Boluspor’u seven, destek veren taraftarlara da önemli bir görev düşüyor. Takımlarının yanında olmak Bolu halkı gerçekten futbolla yatıp futbolla kalkan bir halk. Birçok maçta taraftarlarımız, kendi sahamızda olsun, deplasmanda olsun Bolusporurmuza en iyi şekilde destek olmaya çalışıyorlar. Özellikle yaşı 15 ile 40 arasında değişen arkadaşlarımız tribünlere gelerek takımlarına destek oluyorlar. Bu işin güzel kısmı. Sporda tribün desteği çok önemli. Özellikle futbolda bu daha da önemli. Asla taşkınlık yapmadan, kimseyle kavga etmeden Bolusporumuzu desteklemeliyiz. Tribünler taraftarların adeta ikinci evleridir. Taraftarlar hep bir ağızdan yaptıkları tezahüratla, söyledikleri şarkılarla kendilerini çok iyi ifade ederler. Çoğu zaman verdikleri destekle takımlarının motivasyonunu arttırarak galibiyette pay sahibi olurlar. Aynı zamanda rakip takımların işlerini zorlaştırırlar. Taraftar eğer o gün stada gelmişse o stat adeta o gün bayram gününe döner. Ama gelmediyse bir cenaze evinden farksızdır. Taraftarlarımız gerçekten vefalıdır. Takımına aşkla bağlıdır. Ona sevgisini göstermek için tribünlere koşar. Takımının galip gelmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Sezonun bitmesine 3 maç kala Bolusporumuzun çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.

Bu sene lig gerçekten çok zor. Bolusporumuza Play-Off yolunda her maç olduğundan fazla yanında olmalıyız. Bolusporumuzun sahadaki itici gücü olmalıyız. Şampiyonluk yolunda Pazar günü kendi sahamızda oynayacağız Şanlıurfaspor maçında tüm Bolu halkını, Bolu Atatürk Stadyumuna, Bolusporumuzu desteklemeye davet ediyoruz. Stadı dolduralım, şampiyonluk coşkusunu camiamızla yaşayalım. Tüm Bolu halkı, Pazar günü oynanacak maçta Tribünde Olma Sözü Verin, O KUPA BOLU’YA GELECEK

BİLET 5 TL

Öte yandan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’da Boluspor taraftarının maça gelebilmesi için adeta seferlik ilan etti. Başkan, hafta sonu oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında Maraton tribünü, Kapalı Tribün ve Kale Arkasının 5 Türk Lirası olduğunu, Çocuk tribünün ise 3 Türk Lirası olduğunu açıklayarak Boluspor taraftarlarını zorlu maça davet ettiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim