Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Türker Ateş, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Azerbaycan’da düzenlenen İş Forumu’na katıldı.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Türkmenistan, Özbekistan ve Macaristan arasındaki karşılıklı ticareti geliştirmek amacıyla Azerbaycan’da gerçekleştirilen Türk Dünyası Azerbaycan İş Forumu düzenlendi. Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen forumda TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş de katıldı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ve üye ülkelerin ticaret bakanları, ticaret ve sanayi odası başkanları ile iş dünyası temsilcilerinin katıldığı İş Forumu’nda, Türk dünyasında ticaret ve yatırımın kolaylaştırılmasına yönelik görüş ve değerlendirmeler paylaşıldı.

Program kapsamında yapılan sektörel görüşmelerde ise Başkan Türker Ateş, Türk dünyasından katılımcılar ile çeşitli görüşmelerde bulunarak Bolu ekonomisini tanıttı. Sektörel yapı, ihraç-ithal ürünler ve yatırım olanakları ile ilgili bilgiler aktardı.

Editör: TE Bilisim