Bolu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin karne heyecanı yaşandı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş de karne gününde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde TOBB Yönetim Kurulu tarafından İlimize armağan edilen Bolu TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler yılsonu karnelerini aldı.

Düzenlenen programa Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, beraberinde TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Kurul Üyesi Doç.Dr. Oya Eru ve Genel Sekreter İsmail Gören ile birlikte iştirak etti.

ATEŞ, ROBOTİK KODLAMA VE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA DA BİLGİLER ALDI

İlk olarak 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Göbeklitepe Temalı 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması’na öğretmen Pınar Aktağ Erol gözetiminde katılan okul öğrencilerinin geliştirdikleri eserleri inceleyen TSO Başkanı Türker Ateş, robotik kodlama ve diğer alanlarda yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Sonrasında Okul Müdür Vekili Fırat Yavuz öncülüğünde okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelen TSO Başkanı Türker Ateş, burada bir süre öğretmenler ile sohbet ederek yapılan faaliyetler ve önümüzdeki süreçte yapılmak istenen çalışmalar hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

KARNE VE BELGELER TAKDİM EDİLDİ

Son olarak düzenlenen karne törenine katılan TSO Başkanı Türker Ateş, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce ile birlikte Bilişim Teknolojileri 10. sınıf öğrencilerinin karne ve belgelerini takdim etti. Başkan Ateş, öğrencilerle bir süre gelecek ve kariyer planlarıyla ilgili de sohbet etti.

Editör: TE Bilisim