Bolu’dan altı proje, “TÜBİTAK 51'inci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nda il elemelerini geçerek Ankara’da yapılacak Bölge Sergisi'ne katılma hakkı kazandı.

Bu yıl 51. si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Bolu’dan 6 proje kabul aldı. TÜBİTAK 51. Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması ön değerlendirmeleri sonuçlandı.

Bolu Sosyal Bilimler Lisesi 2 proje, Bolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 proje, İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 proje, Bolu Fen Lisesi 1 proje ve Gerede Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 proje ile TÜBİTAK 51'inci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ile  ilimizi Ankara’da 09-12 Mart tarihlerinde düzenlenecek bölge seçmelerinde açacakları standlarla temsil edecekler.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Sosyal Bilimler Lisemizde Edebiyat ve Sosyoloji alanlarında proje hazırlayan öğrencilerimiz; Özge Türkmen, Damla Gülen ve Şevval Şayer ile rehberlik çalışmalarını yürüten öğretmenlerimiz Sedat Kocakaya ve Fatih Haykır'ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Bolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde Tarih alanında proje hazırlayan öğrencilerimiz; Sümeyye Şener ve Elif Peker ile rehberlik çalışmalarını yürüten öğretmenimiz Hüsne Kara'yı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Gerede Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde Matematik alanında proje hazırlayan öğrencilerimiz; Sümeyye Göktaş ve Zeynep Ebrar Lülleci ile rehberlik çalışmalarını yürüten öğretmenimiz Vedat İrge'yi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde Teknoloji Tasarım alanında proje hazırlayan öğrencilerimiz; Muhammet Emin Gerim ve Muhammet Yaman ile rehberlik çalışmalarını yürüten öğretmenimiz Mehmet Aslan Kusnacı'yı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Bolu Fen Lisemizde Fizik Branşında proje hazırlayan öğrencilerimiz; Kübra Bilen ve Öykü Özkazanç ile rehberlik çalışmalarını yürüten öğretmenimiz Selma Ünal'ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim