Beypiliç Boluspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların yeni transferlerinden Tugay Kaçar özel açıklamalarda bulundu.

TFF 1.ligin başlamasına sayılı günler kala Beypiliç Boluspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı beyazlılar son olarak Osmanlıspor forması giyen Tugay Kaçar ile sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki oyuncu antrenmanlara başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Gazişehir FK forması giyen Tugay Kaçar, Beypiliç Boluspor ile oynanan play-off yarı final maçının 2.ayağında kırmızı beyazlı taraftarlarla girdiği diyalogla gündeme gelmişti. Kaçar, Beypiliç Boluspor taraftarından özür dileyerek; “Geçmişte bir hatamız, kusurumuz olduysa hepsinden özür diliyorum. Bundan sonra bu arma altında beraber güzel işlere imza atacağız inşallah” dedi.

Boluspor için her şeyimi vereceğim”

Yeni sezonda Boluspor’da oynayacağı için mutlu olduğunu kaydeden Kaçar; “Öncelikle Boluspor’da olduğum için çok mutluyum. Öncelikle bana güvenip buraya katan başkanıma, genel menajerimiz Barbaros ağabeye ve hocama teşekkür ederim. Bizler profesyonel oyuncularız. Daha önce Gazişehir’de oynuyordum. Gazişehir için elimden geleni yapıyordum. Şimdi Boluspor için oynuyorum. Boluspor için her şeyimi vereceğim” şeklinde konuştu.

“Özür diliyorum”

Beypiliç Boluspor taraftarından özür dileyerek sözlerine devam eden Kaçar; “Boluspor taraftarında da geçmişte bir kusurumuz bir hatamız olduysa af ola. Ama onların sahadaki yüzü olacağım. Onların sahadaki hırsı olacağım. Geçmişte bir hatamız, kusurumuz olduysa hepsinden özür diliyorum. Bundan sonra bu arma altında beraber güzel işlere imza atacağız inşallah” dedi.

“Güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum”

2-3 haftalık bir hazırlanma sürecinin olacağını anımsatan Tugay Kaçar sözlerini şöyle noktaladı: “Hamza ile beraber bir hafta 10 gün hazırlanma sürecimiz olacak. Sonra takıma katılacağız. Sağlık durumumu iyi. İnşallah 2-3 hafta sonra takımla beraber olacağız. Güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Kimsenin şüphesi olmasın. Her şey güzel olacak.”

Editör: TE Bilisim