İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında yüksek yoğunluklu bir denetim gerçekleştirileceğini duyurdu. Soylu, “Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz” dedi. Twitter hesabından denetimlerin yapılacağı alanları da sıraladı.

Türkiye'de 11 Ağustos 2020 salı günü yüksek yoğunluklu ikinci denetim yapılacak. Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı yeniden binlerin üzerinde çıkmaya başladı. Hem bayram hem de tatil sürecinde özellikle sosyal mesafeye dikkat edilmemesi üzerine İçişleri Bakanlığı denetimleri sıklaştırdı.

Geçen hafta yapılan yüksek yoğunluklu denetimin bir benzeri salı günü yapılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında yüksek yoğunluklu bir denetim gerçekleştirileceğini duyurdu.

“YİNE SAHADA OLACAĞIZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Yarın Tüm Türkiye’de, salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de denetime katılan; yöneticilerimize ve kolluk güçlerimize teşekkür ediyoruz. Pazarlar, İşyerleri, Marketler, Toplu taşıma, Yollar, Alışveriş alanları, Lokantalar Kafeteryalar, Ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında Yine sahada olacağız” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim