Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkı tarafından her Kurban Bayramı’nda Bolu Belediyesi Aşevi’ne gerçekleştirilen kurban ve kurban payı bağışlarında 2021 yılının rekoru da kırıldığını; “Bolu Belediyemize tüm zamanların en yüksek Kurban bağışı yardımı yapılmıştır. Artık ihtiyaç sahiplerinin daha çok karnı doyacak. Allah tüm Bolu’dan razı olsun.” bu ifadelerle duyurdu.

Haber: Aslı Akış

Kurban ve kurban payı bağışlarında 2019 yılından itibaren her geçen yıl bir önceki yılın rekorunu kıran Bolu Belediyesi, 2022 yılında da yeni bir rekora imza atarak ciddi oranda bağış topladı. Bolu halkının güveninin bir göstergesi olan bu bağışlar, yıl boyunca her gün 3 bine yakın ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sıcak yemek olarak ulaşacak.

“ALLAH TÜM BOLU’DAN RAZI OLSUN”

Başkan Tanju Özcan, bağış kampanyasının engellenmesi ve banka hesaplarına bloke konulmasının kurban bağışlarını etkilemediğini hatta daha da artış yaşandığını belirterek; “Bağış kampanyası duyurularımızın engellenmesi, banka hesaplarımıza bloke konulması gibi tüm engellemelere rağmen bu yıl Bolu Belediyemize tüm zamanların en yüksek Kurban bağışı yardımı yapılmıştır. Artık ihtiyaç sahiplerinin daha çok karnı doyacak. Allah tüm Bolu’dan razı olsun.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Editör: TE Bilisim