Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Turan Kılınç, İl Başkanı Veysel Çetinkaya ve partilileri ile birlikte Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesine ziyarette bulundu. Köroğlu TV Haber Müdürü Rasim Özdemir ve Televizyon çalışanları ile bir araya gelen Kılınç, “Seçim bir hizmet yarışı. İyiyi, doğruyu, adil olanı, hoşgörüyü, şeffaflığı ön plana çıkararak hizmet yapan en başında kalkınmayı gündeme alan bir hizmet anlayışımız var. Bolu’daki bütün halkımızın elini sıkacağız, gönlüne dokunacağız” dedi.

Haber: Aslı Akış

 Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Turan Kılınç, seçim çalışmaları kapsamında, Köroğlu TV ve Gazetesini ziyaret etti. Seçim süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Kılınç, asıl projelerini 22 Şubat’ta açıklayacağını söyledi.

  “HALKIMIZIN GÖNLÜNE DOKUNACAĞIZ”

Turan Kılınç belediyecilik denildiğinde akla milli görüş belediyeciliği geldiğini belirterek; “Hepinizin bildiği üzere 31 Mart’ta yerel seçimlerimiz var. Öncelikle bu seçimlerin başta Bolumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini istiyorum. Seçim bir hizmet yarışı. Bende Saadet Partisinden bu yarışa çıkmış oldum. İnşallah seçim sürecine kadar Bolu’daki bütün halkımızın elini sıkacağız, gönlüne dokunacağız. Bütün kesimlere ürettiğimiz kayda değer projelerimiz var. Belediyecilik dediğimizde milli görüş belediyeciliği akla gelir” diye konuştu.

 “KALKINMAYI GÜNDEME ALAN HİZMET ANLAYIŞIMIZ VAR”

Saadet Partisi olarak halkın istekleri doğrultusunda hizmet projelerini dikkate aldıklarının altını çizen Kılınç; “1969 yılından bu yana kadar yaklaşık 50 senedir ülkemizde hep iyiyi, doğruyu, adil olanı, hoşgörüyü, şeffaflığı ön plana çıkararak hizmet yapan en başında kalkınmayı gündeme alan bir hizmet anlayışımız var. Şu an ülkemizin gelmiş olduğu durumda özellikle mali sıkıntıların ön plana geldiği, tarım ve hayvancılığın bittiği, dar gelirli ailelerin zor duruma düştüğü bir süreçten geçiyoruz.  Yerel belediyecilik ne kadar önemli yapacağımız bütün projelerde özellikle alt kesimi de ciddi oranda ilgilendirecek, onların hayatını kolaylaştıracak, daha refah bir alanda yaşayacakları alan oluşturacak hizmet projelerimiz olacak. Bu vesile ile Bolulu kardeşlerimizin desteklerini talep edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BOLU’NUN, MİLLETİN,  ÜLKENİN BİZE İHTİYACI VAR”

Seçimi kazanacağını vurgulayan Turan Kılınç; “Bu güne kadar Bolu milli görüş belediyeciliği ile tanışmadı bundan sonra ilk olacak. Bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Onun için çalışacağız. Seçime girmek için girmiş bir parti değiliz. Bu milletin, Bolu’nun ülkenin bize ihtiyacı var. Bunu daha çok farkındayız. Bütün çalışmaları da bu eksen üzerine yürüteceğiz. 1 Nisan’da inşallah seçimin kazananı Bolulular olacak. Bolulu kardeşlerimizden biraz düşünmelerini, geçmiş tarihe bakmalarını, vaatlerimizi görmelerini kendilerinden biri olarak desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

“TEMEL PRENSİPLERİMİZ ADALET, HOŞGÖRÜ, ŞEFFAFLIK”

“Ana temamız adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı” diyen Kılınç; “Seçimler için bütün kesimleri ilgilendirecek projeler için çalışıyoruz. Fakat 31 Mart yerel seçimlerinde özellikle Saadet Partisi olarak öne çıkardığımız temel prensiplerimiz var. Bunların başında da adalet, hoşgörü, şeffaflık var. Biz belediyeyi aşla yöneteceğiz. Aday tanıtım toplantımızda aşkın içeriğini açacağız ama ana temamız adil ve şeffaf bir yönetim. Herkesin eşit paylaştığı, kalkınmanın öncelikli olduğu bir anlayış ile yönetmiş olacağız” dedi.

“SORGULANABİLİR BİR YÖNETİMİ BİRLİKTE KURALIM”

Yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Kılınç; “Yapacağımız projelerde ciddi hazırlık yaptık. Özellikle yaptığımız anket çalışmalarında toplumun hangi alanlarında sorun var bunları tespit ettik. Projelerimizde işlevselliği yüksek olan çalışmalar planlıyoruz. Yakın zamanda da halkımız ile paylaşacağız. Bu projeleri Bolu kamuoyu ile paylaştıktan ve bizi yakından tanıdıktan sonra herkes saadet partisinde çalışmak için harekete geçecek. Biz kimse arkamızdan yürüsün istemiyoruz. Gelsin omuz atsın onlarla birlikte tek yürek olarak adil, şeffaf bir yönetim kuralım. Hiç kimsenin hakkını bir başkasına peşkeş çekmeyecek, sorgulanabilir bir yönetimi hep birlikte kurmuş olalım. Yerel yönetimlerde bu çok önemli” diye konuştu.

 “RUH ÇAĞIRMAYLA RUH GELMEZ”

İktidar partisinin ‘94 ruhunu canlandıracağız’ söylemini “bu milletin milli görüşe ihtiyacı var” olarak değerlendiren Turan Kılınç; “Belediye başkanı ile aynı mahallede oturuyorsunuz, aynı camide namaz kılıyorsunuz, aynı okul ve hastaneye gidiyorsunuz bu açıdan belediye başkanı genel seçimlerden daha önemli. İçlerinden onları anlayan, esnafı ile dertlenen bir belediye başkanı olması onlarında yararına olacaktır. Bu güne kadar bunları gördüler mi? Hayır. Seçim döneminde genelde vaat aldılar, seçim döneminden sonra yandaşlara, etrafında partililerine daha çok hizmet götüren, rantı onların üzerin paylaşan bir belediyecilik anlayışı var. Bugün özellikle iktidar partisinin üzerinde basarak durduğu 94 ruhunu canlandıracağız demesi milli görüşe bu milletin ne kadar ihtiyacı olduğunun bir göstergesi. Genel başkanımızın söylemiş olduğu “ruh çağırmayla ruh gelmez” o ruhun kendisinde olması lazım. Bu ruh bizde var. Açıkladığımız seçim beyannamesinde 1969’da ki ilkelerimiz neyse bugünde aynısı var. Dolayısıyla bu ruhu taşıyan bizleriz. İlelebet taşıyacağız. Bu ruh milletin ruhu, millet kendisini iktidar görmek istiyorsa Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Saadet Partisi ile belediyede olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim