Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı ve işyeri temsilcileri yeni göreve atanan Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’i ziyaret etti.

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri ile birlikte Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Emrullah Güler’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı temennilerini iletti.

Ziyarette Şube Başkanı Kenan Yavuz’a Başkan Yardımcıları Hasan Fahri Baylav, Kader Acer, Faik Karakuş, Ferhat Kul, Nihat Demir, işyeri temsilcisi Serdar Deniz eşlik etti.

 “ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA HAZIRIZ”

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, “Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne genç, dinamik, işinde tecrübesi olan bir atamanın yapılması Bolu ili için umut verici, bu atamayla beraber yıllardır durağan olan yapı ivme kazanmaya başladı, Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak üzerimize düşen ne varsa hazırız, yine Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ve bağlı birimlerde bulunan Üyelerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulması, haklarının korunması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ziyaret nedeniyle Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim