Türk Ocakları Bolu Şubesi’nin geçtiğimiz ay yapılan genel kurulunda tekrar başkan seçilen Doç. Dr. Hamdi Zengilbal ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş,  Türk Ocakları Bolu Şubesi’nin genel kurulunda yönetime yeniden seçilen Başkan Doç. Dr. Hamdi Zengin Bal ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada geçen ziyarette Türk Ocağı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda Türk Ocakları’nın büyük katkısı olduğuna dikkat çekerek dün olduğu gibi bugün de Türk Ocakları olarak devletin ve milletin yanında yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

Bolu Belediyesi ve meslek kuruluşlarının ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını da belirten Zenginbal, yeni dönemde de Türk Ocakları Bolu Şubesi olarak eğitim ve kültür alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim