İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, milyonlarca kişinin “Türkiye iyi yönetilmiyor, hayat pahalı, gençler işsiz, milli güvenlik ve göçmenlerin sorunları var” dediğini söyleyerek; “AK Parti hükümeti bu sorunların altında ezildi, boğuldu ve Türkiye’yi yönetemez hale geldi. Milyonlarca kişi bu hükümetin gitmesini, değişmesini istiyor.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Üye olursan her şey iyi olacak’ sloganı ve “Her şeyin iyi olmasını isteyen milyonlardan biri de sensin. Ama sadece istemek yetmez. Katkı sunmak gerekir. Bir şeyler kendiliğinden iyi olmaz; biz birlikte bir şeyler yaparsak her şey iyi olur. Üye ol geleceğini değiştir, yarınlara umut ol” çağrısıyla İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı yeniden sahada üyelik çalışmaları yeniden başladı. Üye kaydı yapmak ve parti hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla parti binası önünde üye kayıt standı açarak vatandaşlara davette bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, partiye yeni üye olmak isteyenleri üye standına beklediklerini ifade ederek; “Üye ol geleceğini değiştir, yarınlara umut ol” diye konuştu.

Ülke gündemi ve parti çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “Korona virüs salgını sürecinde kısıtlamalara uyarak dikkatli davrandık. Hastalığın yayılmaması adına çalışmalarımızı ona göre düzenledik. Salgında belli bir mesafe kat edildiği için, aşılamada hızlandığından bizde İYİ Parti teşkilatları olarak sahalardayız” dedi.

“MİLYONLARCA KİŞİ BU HÜKÜMETİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR”

Parti çalışmaları sırasında özellikle gençlerin ‘Türkiye’nin iyi yönetilmediği’ne dair söylemleri olduğundan bahseden Örnekbaş;  “Vatandaşlarla, gençlerle sohbet ettiğimiz zaman ‘Türkiye iyi yönetilmiyor, hayat pahalı, gençler işsiz, milli güvenlik ve göçmenlerin sorunları var’ diyorlar. Maalesef AK Parti hükümeti bu sorunların altında ezildi, boğuldu ve Türkiye’yi yönetemez hale geldi. Dolayısıyla İYİ Parti bütün toplumların nezdinde umut olmaya başladı. Milyonlarca kişi bu hükümetin gitmesini, değişmesini istiyor. Fakat bu hükümet kendi kendine gitmez. Bizim de bu isteğe karşı çalışmamız lazım.” şeklinde konuştu.

“TAŞIN ALTINA HER BERABER ELİMİZİ KOYALIM”

İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, açtıkları standa gelerek herkesin İYİ Partiye destek vermesini istediklerini vurgulayarak; “Bu çalışma açtığımız standa gelip gençlerimizin, vatandaşlarımızın üye olması gerekiyor ki; taşın altına her beraber elimizi koyalım. İYİ Partiye güç, kuvvet versinler iktidara taşıyalım. Bu altını çizdiğim sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Ancak vatandaşa kendimizi anlatabilirsek bizimle beraber heyecan duyan vatandaşlarımız, gençlerimiz olursa iktidarı değiştirebiliriz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI BÜYÜK ORANDA TAMAMLADIK”

Amaçlarının üye çalışmalarının yanı sıra seçim hazırlığı olduğuna da işaret eden Ahmet Örnekbaş; “Üye çalışmaları ile üye sayımızı artırmak olası bir erken seçim ya da zamanında yapılacak seçimde bütün sandıklara hakim olmak istiyoruz.  Şu anda mahalle ve köylerde çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Şu anda apartman, hane bazında da temsilci oluşturmakla meşgulüz. Bu stant bu imkanı sağlayacak.” dedi.

İYİ PARTİ’YLE HİÇBİR SORUN KALMAYACAK”

Örnekbaş, parti olarak STK, çarşı, pazar, esnaf ziyaretleri yaptıklarını da belirterek; “Ayın belli günlerinde ilçe teşkilatlarımızla buluşup yine orada vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Çözüm yolu ile ilgili mecliste arka arkaya açıklamalar yapıldı. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin ne olduğu, ekonomik meseleler ile ilgili akıllı yapay zeka ile yönetilen bir vergi ve ekonomik istem modülünü toplumun önüne sunduk. Bunların hepsi İYİ Parti iktidarında uygulanmaya başlayacak. İlk altı ay içerisinde vatandaşlar bunu hissedecek. İki yıl içerisinde ekonomi, milli güvenlik ile ilgili vatandaşın geçim derdiyle ilgili hiçbir sorun kalmayacak. İşte bu sorunlar kalmayacak diyorsa vatandaşlarımız gelsinler İYİ Parti’ye üye olsunlar. Bu üyeliğin neticesinde de iktidarı değiştirelim. Değişim olursa biz huzura, mutluluğa kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’Yİ İYİ YAPMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”    

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın akabinde konuşan İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Çilesiz; “Ülkemizdeki sorunlardan herkes şikâyetçi, en çokta gençlerimiz. Üniversiteye gidip sonrasında işsizler ordusuna katılan arkadaşlarımız hem ekonomiden hem siyasetten hem de mutsuzluktan şikayetçi. Bizde gençlik kolları olarak ülkede bazı şeyleri değiştirmek istiyoruz ve iyi olmasını istiyoruz. Bu nedenle Bolu’daki bütün gençlerimizi İYİ Parti gençlik kollarına bekliyoruz. Türkiye’yi iyi yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim