U21 ligi ilk hafta karşılaşmaları ile start aldı. Boluspor U21 takımı kendi sahasında Giresunspor U21 misafir etti. Kırmızı beyazlılar rakibini adeta bozguna uğrattı.

Bolusor U21 takımı sahasında Giresunspor karşısında farka koştu. Geçen sezonun kendi grubunda şampiyon olarak Türkiye Finaline giden Boluspor U21 takımı, 2017–2018 sezonuna da fırtına gibi giriş yaptı.

Kırmızı beyazlılar karşılaşmaya hızlı başlayan taraf olurken dakikalar 3’ü gösterdiği anlarda penaltı kazandı. Penaltı atışını Kutay gole çevirerek maçta takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde golü gören Giresunspor bu gole 10’uncu dakikada Cevatcan ile cevap vererek skoru 1-1’e getirdi. Şok beraberlik golünün ardından maçı daha çok isteyen Boluspor U21 takımı, 30’uncu dakikada Ahmet Talha ile skoru 2–1’e getirdi.

Bu golün ardından rakip karşısında sahaya ağırlığını koyan Boluspor U21 takımı, 33’üncü dakikada yine Ahmet Talha ile skoru 3–1’e getirdi.

Arka arkaya gelişen Boluspor ataklarında çaresiz kalan Giresunspor U21 takımı kırmızı beyazlıları durdurmakta zorlanırken devrenin sonlarına doğru 44’üncü dakikada sahneye bir kez daha çıkan Ahmet Talha skoru 4-1’e getirerek ilk 45 dakikanın skorunu belirleyen oyuncu  oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada istediği skoru bulan Boluspor U21 takımı, oyunun kontrolünü elinde tutarak istediği gibi organize etti. Dakikalar 80’i gösterdiği anda kaptan Mutlu sahneye çıkarak skoru 5-1’e getirdi.

Farka koşan Boluspor’da son sözü de sol kanadın etkili oyuncusu Hakan belirledi. Hakan ile sol kanattan gelişen atak sonrası genç oyuncu, şık bir gol atarak maçında skorunu tayin etti. Boluspor U21 takımı, U21 liginin ilk haftasında kendi sahasında Giresunspor U21 takımını 6-1 mağlup ederek ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu.

Editör: TE Bilisim