Hayatta her zaman zorluklar yaşayabiliriz. İnançlı, güçlü ve sakin olursak her şeyi başarabiliriz. İhtiyacımız olan güç biziz aslında. Amaçlarımızı ve hedeflerimizi biliyoruz, iyi ve kötü eksik yanlarımızı da biliyoruz elimizde bir senaryo var oyunu buna göre oynuyoruz. Ama kötü oynama lüksümüz yok.

Mücadele ederken ister istemez karşımıza zorluklar tabii ki her zaman çıkacak. Bunlarla başa çıkmak ve engelleri aşmak zorundasınız. Bunları yapmayı başardığınızda kendinize olan güveninizi de bir noktada sağlamış olacaksınız. Şunu unutmayalım ki takım ruhu bizi birleştirir. İyi bir takım birbirine ilham verir. Birlikte hareket eden, birbirini tamamlar. İyi bir takım hayatın her anını paylaşır, birlikte eğlenir ve en sonunda bu güzel başarıyı hep beraber kutlar.

William Churchill’ in dediği gibi. ‘Uçurtmalar, rüzgâr kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselir.’ Yani bir şeye inanmak daha sonrada var olan gücünüze inanırsanız her şey daha kolay ve güzel olacaktır. Hiçbir zaman rakibinizi küçük görme veya gözünüzde fazla büyütme düşüncesine kapılırsanız bir arpa boyu yol alamazsınız. O yüzden mücadeleci olmak ve takımın başarısı için kendi kişisel becerilerinizi de ortaya koymalısınız.

Üç, iki, bir, şimdi ligdeki kötü gidişatımızı Milli maç arasıyla  ‘ KESTİK’  Bizim açımızdan iyide oldu. Antrenmanlarda ki tatlı rekabet bizleri sevindiriyor. Kadromuz mükemmel bu ligin üstünde başka, kadro derinliğimizde var geriye ne kaldı bir tek uyum sorunu onu da bu arada giderirsek bu takım çok can yakar. O halde Tuzlaspor maçıyla ilk bölümün devamı için kaldığımız yerden tekrar başlıyoruz ‘ÜÇ, İKİ, BİR, EKŞIN!’