Adana Demirspor galibiyetinin bilançosu ağır oldu. Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk 3 puanını Adana Demirspor’dan alırken, 90 dakika sonunda yapılan tetkikler sonrası Boluspor revire döndü.

Boluspor, 3 puana kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, gelen haber sonrası yıkıldı. Karşılaşma genelinde 3 oyuncuyu zorunlu değiştiren teknik heyet her türlü olumsuzluğa rağmen sahadan 3 puanla ayrılmıştı.

REVİRE DÖNDÜK

Karşılaşmanın ardından hemen akabinde hafta sonunda oynayacağı 6.hafta karşılaşması Erzurumspor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor’da sakat raporu adeta şok etkisi yarattı.

Adana Demirspor maçının kahramanlarından mücadelesi ile öne çıkan ve geldiği günden beri futbolunu yukarılara çıkaran Yusuf Emre Gültekin müthiş futbolunun ardından alkış alırken, maçı da sakat sakat tamamlamıştı. Yapılan tetkikler sonrası tecrübeli oyuncunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı haberi sonrası moralleri bozdu.

Karşılaşmada ilk yarı biterken oyundan zorunlu olarak çıkmak zorunda kalan Alim Öztürk’den de kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun yapılan kontrollerin ardından 2 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken, bu haberde adeta şok etkisi yaptı.

Boluspor’da Adana Demirspor maçının kahramanlarından olan ve iki gol atan İshak Çakmak da maçı tamamlayamayan oyunculardan olmuştu.

Tecrübeli oyuncudan gelen haberde üzücü olurken, İshak Çakmak’ın ise 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim