Bolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Uçar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilimizde depreme dayanıksız olduğu belirlenen 20 okulda başlatılan güçlendirme çalışmalarına dair teşekkür paylaşımında bulundu.

 Haber: Aslı Akış

Bolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Uçar, paylaşımında olası bir depremde 10 bin öğrencinin hayatının söz konusu olabileceğine dikkat çekerek gerçekleştirilen çalışmaların değerli ve anlamdı olduğunu vurguladı.

Orhan Uçar kaleme aldığı yazılı açıklamasında;

TEŞEKKÜR ...

Bolu’da yıkılma riski bulunan 20 okul binamızın güçlendirme, bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bolu Platformu olarak bizim de hassasiyetle üzerinde durduğumuz ve imkanlarımız ölçüsünde çalışma yapmayı planladığımız bir konuydu. Pandemi döneminde birçok kamu yatırımının durduğu bir zamanda 20 okul binamızın kurtarılması çok değerli, çok anlamlı.

Zira olası depremde, 10 bin çocuğumuzun, gencimizin hayatı söz konusu. Devletimiz tam da bu bilinçle yapılması gerekeni yapıyor. İlgili kurumlarımız; Bolu Valiliği’ne, MEB ve il Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İl Özel İdaresi’ne Bolu halkı ve Bolu Platformu adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim