4 Kasım’da gerçekleştirilen kongrede göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Anıt Park’taki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu çelenk konulduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Göreve geldikten sonra ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak başlamak istediklerini kaydeden Türkoğlu şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 Kasım’da gerçekleştirdiği merkez ilçe kongresi tamamlandı. Dün itibariyle, mazbatamızı alarak göreve başladık. Dün akşam da yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı. Bugün yönetim kurulu üyeleri olarak partimizin ve ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk koyarak başlamak istedik. Bunun sebebi de şudur, Cumhuriyet Halk Partisi bir ideoloji partisidir, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, devrimlerini benimsemiş bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, yönetimleri, gücünü devrimci ilkelerden ve tüzüğünden alır. Ülkemizde siyaset liderlere endeksli ne yazık ki bugüne kadar tarihi olarak incelediğimizde gittiğini görürüz. Cumhuriyet Halk Partisi sürekli varlığını sürdürüyor, Türkiye’nin en köklü partisi. Bunun da temelinde ideolojik yapısı vardır diye düşünüyoruz.”

CHP Merkez İlçe Yönetimi olarak Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Türkoğlu, şöyle devam etti; “Bizler de merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri olarak partimize sadece hizmet etmek, ülkemize hizmet etmek için yola çıktık. Bunu da siz Bolu Kamuoyu ile, değerli üyelerimizle paylaşmak istedik. Olmazsa olmazlarımız, tabi ki, partimizin 6 oku, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve tam bağımsız bir Türkiye arzusu. Yönetim kurulu üyesi olan bütün arkadaşlarım bu inançla yola çıktık. Bolu’ya ve ülkemize hizmet etme niyetindeyiz. Bu yüzden yaptığımız bütün çalışmalar memleketimizin ve milletimizin menfaatine olacaktır.”

Editör: TE Bilisim