Bolu Ülkü Ocakları ile Yeşilay Bolu Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzzet Baysal Caddesinde çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen çeşitli etkinliklerde çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bolu Ülkü Ocakları ile Yeşilay Bolu Şubesi tarafından özel bir etkinlik gerçekleştirildi, etkinlik, çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.

23 Nisan’ı çocuklarla birlikte kutlayan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, bu kapsamda çocukların yüzlerini boyadı, çocuklara balon, okuma kitapları boyama kalemleri ve kitabı gibi çeşitli hediyeler verdi.

Palyaçolar, müzikler, oyunlar, yüz boyama ve sürpriz hediyelerin olduğu Çocuk Şenliğinde Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül çocuklarla tek tek ilgilendi.

“ÇOCUKLARIMIZI MUTLU EDEBİLMEK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, çocukları mutlu edebilmek adına etkinliği düzenlediklerini belirterek; “Öncelikle mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu İl Başkanımıza teşekkür ederiz programından dolayı. Bizde hem Yeşilay hem de Ülkü Ocakları olarak ortak amacımız Türk gençliğinin, evlatlarımızın gelecekte hayırlı bir nesil olması, Türk Milletine, vatanına, milletine bireyler yetiştirebilmek adına 2 kardeş kurum Ülkü Ocakları ve Yeşilay olarak bugün 23 Nisan’da çocuklarımızı mutlu edebilmek adına elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları mutlu ederek amaçlarına ulaştıklarını ifade eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem; “İlk önce çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İsmail Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Yeşilay Bolu İl Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Destek verdiler, beraber ortak bir çalışma yaptık. Bizim amacımız, bugün çocukları mutlu etmek. Bugün onların bayramı. Bizde amacımıza ulaştıysak ne mutlu bizlere. Tekrardan çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim