Bolu Ülkü Ocakları, hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımları ulaştırıyor. Ülkü Ocakları, BAİBÜ Tıp Fakültesi’ne banyo havlu takımı ve Bolu UMKE’ye çamaşır makinesi teslim etti.

Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu Ülkü Ocakları, yardımsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Ülkü Ocakları tarafından bu kapsamda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne banyo havlu takımı ve Bolu UMKE çalışanlarının kullanması için bir çamaşır makinesi teslimatı yapıldı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Akgül, Bolu Ülkü Ocakları olarak sağlık çalışanlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın tarafımıza ulaştırdığı emanetleri yerlerine ulaştırmak adına tüm ekiplerimiz ile çalışıyoruz. Almayan'da yaşayan iş adamı Sayın Nuri Tunç'un tarafımıza göndermiş olduğu destekler doğrultusunda, Bolu UMKE çalışanlarımıza çamaşır makinesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültemize Banyo havlu takımı teslimatını gerçekleştirdik.

“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Hem sağlık personellerimizin hem de hastalarımızın moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak adına tüm gücümüzle çalışacağız. 112 Acil Servis UMKE çalışanlarımıza ve tıp fakültesi çalışanlarımıza başarılar dileriz.

Editör: TE Bilisim