“Kurban derilerinizi Ülkü Ocakları'na bağışlayın; gönlünüz ferah, içiniz rahat olsun” sloganıyla hareket eden Bolu Ülkü Ocakları Şubesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban derileri bağışlarının kabul edildiğini açıkladı.

İhtiyaç sahiplerinin bayramın güzelliğini yaşayabilmesi amacıyla hareket ettiklerini söyleyen Bolu ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, şehir içinde ya da dışında yaşayan Boluluları kurban derileri bağışına davet etti.

Bolu ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak kurulduğu günden bu yana maksadı, Ülküsü sadece Türk Gençliğine Kılavuz olabilmek, başta ailesi olmak üzere üzerinde yaşadığı toprağına ve milletine sahip çıkmak adına mücadele etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Türk-İslam coğrafyasında sayısız yardım kampanyaları başlatarak Mazlumun sesi olmuştur. Vatanımızın yegane bekçileri olan Ülkücü kardeşlerimizin daha sağlıklı ve olumlu koşullarda eğitim almalarına destek olabilmek Ülkü ocaklarına maddi ve manevi katkı sağlamak amacıyla Kurban derilerinizi Ülkü ocaklarımıza bağışlayarak Ülkü evlerimize, Ülkü ocaklarımıza gençliğe katkınızı bekliyoruz. Yaptığımız her şeyi şeffaf ve güvenilir yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız yardımların bizlere kurşun ve silah olarak dönmemesi için yaşasın Ülkü Ocakları” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim