Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkmayan yaşlı ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının Gerede ve Dörtdivan Ülkü Ocakları tarafından karşılanacağını duyurdu.

Haber: Ömer Çetinaslan

Ülkemizde etkisini gösteren korona virüs(COVİD-19) nedeniyle Bolu’da alınan tedbirler kapsamında, Dörtdivan ve Gerede’de, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların evlerinden çıkmamaları gerektiğini ifade eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, bu süreçte yaşlı ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının Dörtdivan Ülkü Ocakları ve Gerede Ülkü Ocakları tarafından giderileceğini söyledi.

Evinde Kal Dörtdivan”

“Evinde Kal Gerede”

“Evinde Kal Dörtdivan” ve “Evinde Kal Gerede” sloganları ile yaşlı ve kronik hastalığı bulunan Dörtdivanlı ve Geredeli vatandaşlara çağrıda bulunan İsmail Akgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin sıkıntılı süreçten geçtiği şu günlerde, Gerede ve Dörtdivan Ülkü Ocakları olarak durmadan yıkılmadan yılmadan Türk Milletinin hizmetindeyiz. Ülkemizi de etkisi altına alan ve daha çok kronik hastalığı olanlar ve yaşlılarımız üzerinde etkili olan COVID-19 virüsü ile mücadeleye katkı sağlamak amacıyla yaşlılarımızın ihtiyaçlarını Ülkü Ocakları olarak gönüllü karşılıyoruz.

Gerede Ülkü Ocakları Başkanımız Yusuf Darak ,Dörtdivan Ülkü Ocakları Başkanımız Cihan Özer ve yöneticilerimizin başlattığı bu kampanya ile yaşlılarımız ve kronik hastalarımız ocağımızın verdiği irtibat numaralarını arayarak siparişlerini verebilir ve ihtiyaçlarını sokağa çıkmadan görebilirler. Bu kampanya İçin Gerede Ülkü Ocakları Başkanımız Yusuf Darak, Dörtdivan Ülkü Ocakları Başkanımız Cihan Özer ve yöneticilerini  kutluyorum. Allah Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.”

 Dörtdivan Ülkü Ocakları İrtibat Numarası:

-0 544 968 42 15

-0 530 490 68 25

-0 542 330 15 85

Gerede Ülkü Ocakları İrtibat Numarası:

-0 543 723 00 99

-0 530 688 78 14

-0 535 507 18 71

Editör: TE Bilisim