Bolu Ülkü Ocakları’nda, ilkokul öğrencilerine destek olmak amacıyla “Ödevim Ocakta” sloganı ile eğitim programı başlayacak.

Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu Ülkü Ocakları Eğitim Birim Başkanlığınca ilkokul öğrencilerinin ev ödevlerine yardım etmek ve çeşitli oyunlar ile motivasyon sağlamak amacıyla, “Ödevim Ocakta” sloganı ile bir eğitim programı başlayacak.

Eğitim programına katılmak isteyen aileler için başvurular, 10 Şubat – 29 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

“TEK GAYEMİZ GELECEĞİN NESLİNE İYİ BİR HİZMET VERMEK”

Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, tüm aileler Bolu Ülkü Ocakları’nda gerçekleşecek olan eğitim programına davet edildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bolu Ülkü Ocakları olarak Eğitim Birim Başkanlığınca ilkokul çağındaki evlatlarımızın eğitim-öğretimine destek olmak, onlarla ocağımızda kaliteli vakit geçirmek adına Mart ayı itibari ile hafta sonlarında okul ödevlerine yardımcı olmak, Eski Türk Oyunları ile motivasyonlarını sağlamak adına "Ödevim Ocakta" sloganımızla programımız hizmete açılacaktır. Ailelerimiz ücretsiz olarak internet kullanımı ve çaylarını içerken evlatlarımız da ödevlerini yapacakları kutlu ocağımıza tüm ailelerimizi davet ediyoruz.

Ülkü Ocakları olarak tek gayemiz geleceğin nesline iyi bir hizmet vermek ve vatan, bayrak sevdalısı gençler yetiştirmektir. Çocuklarımız hem eğlenecek hem de ödevlerine destek olan Bozkurt ve Asenalar ile kaynaşmış olacaklardır. Hedefimiz Kızılelma'dır”

Başvuru için irtibat tel: 0(544) 809 00 14 - 0(546) 493 36 22

Editör: TE Bilisim