Bolu Ülkü Ocakları ve Bolu Abant İzzet Baysal Türk Dünyası Topluluğu tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle bir konferans düzenledi.

BAİBÜ Pembe salonda düzenlenen konferansa Dr. Öğt. Üyesi Alpaslan Karabulut, Türk Dünyası Danışmanı Doç. Dr. Dündar Yener, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve öğrenciler katıldı.

Bolu Ülkü Ocakları Otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğunu vurgulamak için “Otizmi Fark Et, Kabul Et” sloganıyla aileler bilinçlendirildi.

“AİLELERİMİZİ BİLİNÇLENDİRDİK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül; “Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Bolu Abant İzzet Baysal Türk Dünyası Topluluğu olarak Abant İzzet Baysal Üniversitemizin Pembe Salonunda 2 Nisan Otizm Farkındalık günü nedeni ile Türk Gençliğimizi ve ailelerimizi bilinçlendirmek adına konferansımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ülkü Ocakları olarak her türlü toplumsal konularda ve sıkıntılarda vatandaşlarımıza yardımcı olmayı kendimize görev sayıyor ve üzerimize düşen payı layıkı İle yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin hizmetinde yılmadan ve yıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Konferansımızı gerçekleştiren Kıymetli Hocamız Doç. Dr. Alparslan Karabulut ve ev sahipliği yapan Türk Dünyası danışman hocamız Doç. Dr. Dündar Yener beyefendiye teşekkür ederiz. Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim