Bolu Ülkü Ocakları’nın eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler kapsamında başlattıkları Spor Okulları, futbol, basketbol, karate, güreş ve Muay Thai branşlarında ücretsiz eğitim verecek.

Bolu Ülkü Ocakları tarafından gençlere yönelik eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler çalışmaları kapsamında faaliyete geçirilen Spor Okulları ile Bolulu gençlere 5 branşta spor eğitimi verilecek.

Spor Okulları’nda, 6-18 yaş aralığında bulunan gençlere futbol, basketbol, karate, güreş ve Muay Thai branşlarında ücretsiz eğitimin verilecek.

“TÜM TÜRK GENÇLİĞİNİ DAVET EDİYORUZ”

Ülkü Ocakları Spor Okulları ile ilgili açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, şu ifadeleri kullandı:

Ülkü Ocakları olarak sağlıktan eğitime, kültürden sanata kadar çeşitli alanlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda spor alanında ise gençlerimiz için çalışmalarımızı tamamladık. Bolu Ülkü Ocakları olarak hayata geçirdiğimiz Spor Okulları ile 6-18 yaş arası çocuklarımıza, gençlerimize futbol, basketbol, karate, güreş ve muay thai alanlarında ücretsiz spor eğitimi vereceğiz. 15 Ekim 2019 – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Spor Okullarımızda derslerimizi hafta sonları yapacağız. Bolu Ülkü Ocakları Spor Birim Başkanlığımız bünyesinde yürüteceğimiz Spor Okullarına tüm Türk gençliğini davet ediyoruz.

Spor Okullarına kayıt olmak yaptırmak için irtibat tel: 0506 556 5665

Editör: TE Bilisim