Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu, Fakültelerde ve Aktivite merkezinde açtığı ‘Üniversitemize Hoşgeldin’ stantlarını ziyaret etti.

BAİBÜ’ye yeni gelen öğrenciler ile stantlarda görevli olanlara yeni eğitim öğretim yılında başarı dileyen Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı ülkü ocaklarına davette bulundu.

ziyarete katılan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, ülkü ocakları olarak herkese kapılarının açık olduğunu belirterek; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizde Türk Dünyası Topluluğumuzun fakültelerde ve Aktivite merkezinde açmış olduğu “Üniversitemize Hoşgeldin” stantlarını ziyaret ederek hem ilimize ve üniversitemize yeni gelen kardeşlerimize hem de stantlarda ki görevli olan kardeşlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek, ülkücü gençliğin misafir perverliğini, samimiyetini genç kardeşlerimize göstererek onları vatan sevdası Allah sevdası ateşinin yandığı Ülkü Ocaklarına davet etmelerini istedik. Yakın tarihlerden ders almak gerektiğini belirterek, Üniversitelerimizin öğrenci kılıklı teröristlerce işgal edildiği günleri hatırlatarak el birliği ile huzur içinde vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler yetiştirmek adına üzerimize düşen ne varsa yapacağımızı beyan ettik. Vatan ve bayrak sevdalısı herkese kapısı açık olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yılda hem sosyal sorumluluk projeleri ile bende sosyal faaliyetleri ile genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir. Var olsun ülkücüler. Var olsun ülkü ocakları” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim