Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve beraberindeki ülkücüler, CHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Resmiye Kahruman’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı paylaşımlar dolayısıyla suç duyurusunda bulunmak için Bolu Adliyesi’ne geldi.

 Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “CHP, bunun bedelinin muhakkak ödeyecektir. Bunun altında kalacaktır. Bu saatten sonra gelen hiçbir özrün, bizim nazarımızda hükmü yoktur. En kısa zamanda Resmiye Kahruman’ın istifasının kamuoyuna açıklanmasını rica ediyoruz” dedi.

 Haber: Ömer Çetinaslan

 CHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Resmiye Kahruman’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı paylaşımlar dolayısıyla Bolu Belediye Meclis Toplantısında protesto yapan Ülkücüler, olayı adli boyuta taşıdı.

Ülkücüler, CHP’li Resmiye Kahruman hakkında ‘devlet büyüklerine hakaret etmek’ten suç duyurusunda bulunmak üzere Bolu Adliyesi önünde toplandı.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül burada bir açıklama yaparak, “En büyük demokratik hakkımızı kullanıyor, kendisini devlet büyüklerine hakaretten suç duyurusunda bulunuyoruz. Siz, kendi annenize babanıza nasıl sahip çıkıyorsanız, Ülkücü Hareket’in milyonlarca evladı da kendi öz babası saydığı lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye o şekilde sahip çıkacaktır” dedi.

“BELEDİYE MECLİSİNDE PROVAKASYONLA KARŞILAŞTIK”

Akgül açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sayın Resmiye Kahruman hanımefendinin, bu ülkenin Cumhurbaşkanına; Milliyetçi Hareket’in lideri, Ülkücü Hareket’in yegane temsilcisi liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’ye hitaben sosyal medyasında ahlaksızca paylaşımlarından dolayı dün Bolu Belediyesi Meclis Toplantısı’na halka açık olmasına rağmen katılmak istedik ve burada çeşitli engellerle karşı karşıya kaldık. Hatta bir provokasyonla bile karşılaştık. Devlet memuru olan zabıta arkadaşları, Ülkücü Hareket’in üzerine göndererek bizleri olumsuz eylemler içine sokmaya çalışanlara, biz bu güne kadar asla prim vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Ülkücü Milliyetçi Hareket;  ahlakıyla, duruşuyla her yerde kendini ispat etmiş bir harekettir.

“ÜLKÜCÜ HAREKETİ DAĞ FARELERİ İLE KARIŞTIRMIŞTIR”

Dün, yapmış olduğumuz demokratik eylemin ardından bugün de Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Resmiye Kahruman hakkında avukatımızla beraber yasal işlemlerin başlatılması üzerine Bolu Adliyesi’ne gelip başvurumuzu yapmak üzere burada toplandık. Hiç kimsenin, bu ülkenin bekası üzerine hayatını harcamış bir insana, Türklüğün töresinde bile Türk Beyi’ne hakaret edilmezken kendisi ahlak boyutunda kendini yerlere sermiş ve ülkücü hareketi dağ fareleri ile karıştırmıştır.

“İSTİFASININ KAMUOYUNA AÇIKLANMASINI RİCA EDİYORUZ”

Bizler, en büyük demokratik hakkımızı kullanıyor, kendisini devlet büyüklerine hakaretten suç duyurusunda bulunuyoruz. Sosyal medya paylaşımları, açık ve nettir. Bu konuda da Türk adaletine güveniyoruz. Gereğinin yapılacağından şüphemiz yoktur. Tüm Türkiye ve Bolu halkı şunu iyi bilmelidir; Ülkücü Hareket’in milyonlarca evladı vardır, var olmaya da devam edecektir. Siz, kendi annenize babanıza nasıl sahip çıkıyorsanız, Ülkücü Hareket’in milyonlarca evladı da kendi öz babası saydığı lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye o şekilde sahip çıkacaktır. CHP, bunun bedelinin muhakkak ödeyecektir. Bunun altında kalacaktır. Bu saatten sonra gelen hiçbir özrün, bizim nazarımızda hükmü yoktur. En kısa zamanda Resmiye Kahruman’ın istifasının kamuoyuna açıklanmasını rica ediyoruz.

Editör: TE Bilisim