Boluspor kulübü, geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda bulunan Ümit Kurt ile iki yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı "Geçen sezon takımımızda oynayan ve hem taraftarımızın hemde Bolu'nun sevdiği futbolcumuz Ümit Kurt ile tekrar masaya oturduk. 3 yıllık bir yeni döneme seçildik. Yeni hocamız ile yeni sezon, yeni heyecana başladık. Boluspor'a tekrar aynı heyecanı yaşatmak için bugün ilk transferimiz Ümit Kurt ile iki yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Yakında yeni futbolcu kardeşlerimiz aramıza katılacak. İnşallah geçen sene yakaladığımız seriyi hep beraber bu senede yakalarız. Bu transfer hepimize hayırlı olsun" dedi.

Ümit Kurt ise "Tekrar Boluspor'da kaldığım, buranın bir parçası olduğum için mutluyum. Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve hocamıza teşekkür ediyorum. 2 yıllık süre içerisinde hem Kulübüme, hem Yönetim Kurulumuza gerektiği şekilde yardımcı olacağım. Yeni yönetimin ilk yılında inşallah Süper Lige çıkarız. Geçen seneden ders almamız gerekiyor. Taraftarlarımızın ilk önce kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Bunun neticesinde bizde gerekli performansı sahada göstereceğiz. Tabii ki bizim önce onlara ihtiyacımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim