Bolu Akademi Atak Spor Kulübü, düzenledikleri “Üşüyen Çocuk Kalmasın” projesi ile ihtiyaç sahibi 200 çocuğun bot ve mont ihtiyacını karşıladı. Spor Kulübü Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Yıldırım, “Bu süreçte ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yanlarında olmak istedik. Toplam 200 çocuğumuzu giydirmekten ziyade, çocuklarımızın güzel yüreklerinde bir sıcaklık oluşturabilmek istiyoruz” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Akademi Atak Spor Kulübü Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Yıldırım ile öğrencileri öncülüğünde düzenlenen “Üşüyen Çocuk Kalmasın” projesi ile Bolu’da ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı. Bolu’daki okullara dağıtılan 100 bot ve 100 mont, tespit edilen 200 ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştırılacak.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyaç sahibi çocukların yüreklerini ısıtmayı amaçlayan Bolu Akademi Atak Spor Kulübü öncülüğünde hayırsever vatandaşların da katkıları ile temin edilen bot ve montlar, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edilecek.

“ZORLU SÜREÇTE İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIMIZIN YANLARINDA OLMAK İSTEDİK”

Düzenledikleri yardım projesi ile ilgili bilgiler veren Spor Kulübü Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Yıldırım, projeye katkı verenlere teşekkür ederek, “Spor kulübümüzün önderliğinde, güzel bir projeye imza atmak atarak ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yanlarında olmak istedik. “Üşüyen Çocuk Kalmasın” dedik. Dünya olarak geçirdiğimiz zorlu süreçte en büyük sıkıntıyı yaşayan aslında çocuklarımız. Bolu’daki ihtiyaç sahibi çocuklarımızı tespit edip; 100 bot, 100 mont olmak üzere toplam 200 çocuğumuzu giydirmeyi amaçlıyoruz. Giydirmekten ziyade, bu zorlu süreçte çocuklarımızın güzel yüreklerinde bir sıcaklık oluşturabilmek istiyoruz. İnşallah bu sıcaklığı oluşturacağız. Yapmış olduğumuz projede, bizlere destek olan hayırsever arkadaşlarıma, öğretmen dostlarıma saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim