Bolu Sınav Eğitim Kurumu, 2020–2021 eğitim öğretim yılına birbirinden genç, dinamik, aktif öğretmen ve öğrenci kadrosu ile günün konseptine uygun dizaynı ile oldukça ferah bir ortamda yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Haber: Servet Gökçek

Bolu Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Zekai Öztürk, Bolu için güzel bir hizmet sunmanın en önemli hedefleri arasında olduğunu ve eğitimde kaliteye çok önem veren, bu kaliteyi oluşturmak için Sınav Eğitim Kurumu olarak en iyi şekilde çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Üniversite hazırlık, Kpss, TYT,AYT,DGS, ALES, hızlı ve etkin okuma kurslarıyla eğitimin her alanında sınav kursu olarak varlığını sürdürdüğünü aktardı.

“EĞİTİMİN HER ALANINDA SINAV KURSU OLARAK VARLIĞIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Bolu Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Zekai Öztürk, 2013 yılından bu yana kalite ve marka anlayışına devam ettiğini anlatarak,  “2013 yılından itibaren Bolu Sınav Özel Eğitim Kurumu olarak hizmet vermeye başladık. Bulunduğumuz lokasyon öğrencinin ulaşımı için oldukça kolay, temiz ve nezih bir alana sahip. Hem ulaşım anlamında hem de eğitim anlamında Üniversite hazırlık, TYT,AYT olmak üzere sınav özel eğitim kursunda yer almaktadır. Ayrıca kişisel gelişim kursu adı altında da tabir i caizse en küçük yaş grubundan sınırsız yaş grubuna kadar hizmet vermekteyiz. Bu anlamda her yaş grubuna İngilizce öğretimimiz var. Kpss’nin tüm alanlarına A grubu, B grubu hazırlık dersleri vermekteyiz. Dgs ve Ales sınavlarına hazırlık dersleri vermekteyiz. Bunun haricinde hızlı ve etkin okuma kurslarımızda mevcuttur. Dolayısıyla kolej kısmı hariç eğitimin her alanında sınav kursu olarak varlığımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sınav Eğitim Kurumları olarak dijital eğitim alt yapısına sahip olduklarını ve bundan dolayı online eğitim sürecine adapte olmakta zorluk çekmediklerini dile getiren Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Zekai Öztürk, öğrencilerin ve velilerin tam desteklerini aldıklarını bildirdi. Yüz yüze eğitimin öğrenci deneyimi için çok önemli ve gerekli olduğunu belirtti.

“BULUNDUĞUMUZ BİNADA DERSLİKLERİMİZ MAKSİMUM 16 KİŞİLİKTİR”

Kurum müdürü Zekai Öztürk, kurumlarına özgü uzaktan eğitim sistemi geliştirerek öğrencilere online eğitim hizmeti sunduklarını belirterek, “Pandemi nedeniyle çok kısıtlı sayıda devletin ön gördüğü şekilde dörder kişilik öğrencilerimizle özel ders formatında derslerimizi vermekteyiz. 1 Haziran itibariyle Türkiye’de ki tüm kursların açılmasında sonra biz kesintisiz eğitime, yüz yüze eğitime devam ettik. 1 Haziran öncesinde de pandeminin başladığı 20 Mart tarihinden 1 Haziran tarihine kadar eğitim derslerimiz oldu. Geçen yıl üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimizin son virajda uzaktan eğitim ile derslerine hazırladık. 1 Haziran’dan sınav tarihine kadarda yüz yüze eğitim ve telafi dersler verdik. Sınavın genel merkezi Ankara’da olması nedeniyle Sınav TV üzerinden uzaktan eğitime ulaşabildiler. Her türlü deneme ve sorularını ulaştılar. Daha etkin bir hale getirmek için kendimize ait bir uzaktan eğitim adresi oluşturmaya karar verdik. Daima pozitif.com adı altında uzaktan eğitimi sadece kendi öğrencilerimize TC kimlik numaraları ile girebildikleri bir site haline dönüştürdük. Öğretmenlerimiz ders anlatım videolarını siteye yükleyip, masa başında soru çözümlerini yükleyip öğrencilerimize kendi öğretmenlerinden birebir ders alabilecek bir imkân hazırladık. Öğrencimiz evinde gece 2’de anlamadığı bir konuyu öğretmenlerine sormak yerine hemen bizim sitemize girip oradaki ilgili öğretmeninin konu anlatımına ulaşıp, anlamadığı konuyu oradan tekrar edip, hemen soru çözümlerine geçip benzer soruları hocasının nasıl çözdüğüne bakıp, dönüp kendi sorularını çözebilmektedir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim