Vali Ahmet Ümit, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bolu basını ile bir araya gelen Vali Ümit, “bürokrasiden uzak, insani değerler ön planda olmak kaydıyla, en samimi şekilde ihtiyaçların karşılanması esastır. Bunu yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarete Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve BGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Ziyarette ilk olarak konuşan BGC Başkanı Bülent Velioğlu, Vali Ümit’e ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Velioğlu, Bolu basını hakkında kısaca bilgi vererek, “3 ay 2 gündür görevdesiniz ancak hem programların yoğunluğundan hem de girdiğimiz yerel seçim sürecinden dolayı bir araya gelememiştik.

3 tane günlük gazete, internet siteleri ve televizyonları ile birlikte Bolu gibi güzel bir kentin nabzını tutarak vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu konuda da geçmiş valilerimizle birlikte sizin de Bolu basınına göstermiş olduğunuz teveccüh ve ilgi için teşekkür ederiz. Belki burada beraber izleyeceğiz, belki futbol oynayacağız. İnşallah, karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde çalışacağımızı düşünüyorum. Cemiyetimize gelip, şeref verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“GÖNLÜMÜZÜN EN MUTENA KÖŞESİNDE YERİNİZ VAR”

Bülent Velioğlu’nun ardından konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, basının önemine değinerek, “Bu 3 ay içerisinde gelmeyi çok istedik ancak sizin de söylediğiniz gibi ancak örtüştürebildik. Dışarıda her zaman birlikteyiz. Hepiniz koşturuyorsunuz. Çok önemli bir kamu hizmeti yapıyorsunuz. Hem kamu hem de özel sektörün gözü, kulağısınız. Sizler, bizim için çok önemlisiniz. Gönlümüzün en mutena köşesinde yeriniz var” dedi.

“İNSANLAR ÖZELİKLE BİZİMLE MUHATAP OLABİLMELİ”

Vatandaşın taleplerine karşı samimi olmayı ve gönül kırmamayı hedef aldıklarını vurgulayan Vali Ümit, “Düşüncemiz, daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi; insan eksenlidir. Bir tane dahi olsa, gönül kırmamak için gayret etmek gerekiyor. Çünkü çağımızın en önemli problemlerinden biri, muhatap alınmama, bunu yıkmak gerekir. İnsanlar özelikle bizimle muhatap olabilmeli, biz bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnsanların bir takım talepleri olur, bunların yerine getirilmesi için gayret edilir. Esas itibariyle, bürokrasiden uzak, insani değerler ön planda olmak kaydıyla, en samimi şekilde ihtiyaçların karşılanması esastır. Bunu yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim