Bolu Valisi Ahmet Ümit, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Vali Ahmet Ümit,  gazetecilerin günlerini kutlayarak, onlarla sohbet etti.

Haber: Aslı Akış

Hampton By Hilton’da düzenlenen kahvaltıya Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Bolu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Bolu’da görev yapan basın mensupları katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltıda basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit; “Bu güzel ilimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz de, sizler de kamu hizmeti yapıyoruz. En önemli ortak paydamız bu. Sizler devletimizle milletimiz arasında köprü olmaya çalışıyorsunuz. O şekilde hizmet ediyorsunuz. Bizler de devletimizin ve milletimizin verdiği imkanlar çerçevesinde, milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Hep birlikte içinde bulunduğumuz güzide topluma bir şeyler sunabilmek için gayret ediyoruz. Bugüne kadar sizlerle bir araya gelebilmek için bir hayli gayretimiz oldu. Ama her seferinde ya bir hastalık, ya bir başka program benzeri şeylerle karşılaştık. Bugünü de özellikle seçtik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması münasebeti ile daha uygun olacağına karar verdik ve bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in kutlama mesajının ardından 2019 yılında Valilik bünyesinde gerçekleşen hizmetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl verilen hizmetlerin yanı sıra 2020 yılında da yapılması planlanan projeler hakkında da bilgiler veren Vali Ümit, 2020 yılı öncelikli hedeflerini aktardı ve hedeflerinin arasında ilk olarak “Her zaman olduğu gibi insan ve sevgi eksenli yönetişim”  olduğunu vurgusunu yaptı.

Gerçekleştirilen sunumun ardından Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gazetecilerin meslek ile ilgili görüşlerini dinledi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kahvaltı programı, basın mensuplarının Vali Ahmet Ümit ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim