Bolu Valisi Aydın Baruş, 2017–2018 sezonu öncesinde Boluspor'u ziyaret ederek Başkan Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve tüm çalışanlara başarılar diledi. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Vali Aydın Baruş’a 14 numaralı Boluspor forması hediye etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş 2017–2018 sezonu öncesi Boluspor Kulüp Yöneticilerini ve futbolcularını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Sosyal tesisin önünde karşılandı.

“TARAFTARIMIZIN BOLU’DAKİ BASINIMIZIN HERKESİN BEKLENTİSİ BOLUSPOR’UN LİGE ÇIKMASIDIR”

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ilk olarak söz alarak Vali Baruş'un ziyaretlerinin kendileri için sürpriz olduğunu ve çok mutlu olduklarını, Vali Baruş'un ne kadar sporu sevdiğini, Boluspor'u sevdiğini bu ziyaret ile anladıklarını kaydederek şunları dile getirdi: “ Valimizle bütün maçlarda 1 yıl boyunca çok gördük. Sağ olsun, tüm maçlarımıza geldi. İnşallah deplasmanlarda da Valimizi görmek bize gurur verir. Valimiz, spora sevgisi, Boluspor’a sevgisini görmekteyim. Çoğu illerde böyle güzel şeyleri görememekteyiz. Valimiz, hem Boluspor hem de spor sevgisi had safhada. Boluspor takımımızda bu sene yeni bir heyecanla yola çıktık. Geçen seneden kalan bir futbolcu iskeleti vardı. 5–6 futbolcu kardeşimizi de bu sene aramıza kattık. Taraftarımızın Bolu’daki basınımızın herkesin beklentisi Boluspor’un lige çıkmasıdır. Bu anlamda bu sene biraz daha heyecanlı biraz daha istekliyiz. Teknik kadromuzda şu anda devam ediyor. Bu sene Boluspor’u güzel günler bekliyor. İnşallah, centilmenlik kuralları içinde Boluspor takımı bu sene güzel maçlar oynar, sakatsız bir lig olur. İyi oynayan kazansın. Temennimiz bu sene takımımızı şampiyon yapmak için yönetim kurulumuzla beraber başta Valimiz, Belediye Başkanımız, Vekillerimiz, Bakan Yardımcılarımız, Bolu’da bize destek olan esnaf büyüklerimiz, kardeşlerimiz, işadamlarımıza da ben teşekkür ederim. İnşallah 2017-2018 futbol sezonu Boluspor için hayırlı olur.”

“BOLUSPOR’UN BU SEZON ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM”

Ziyarette konuşan Vali Baruş ise, 2017–2018 sezon başlangıcı öncesinde Boluspor Kulübünü hem ziyaret etmek hem de yeni sezonda başarılar dilemek için geldiklerini ifade etti. Yeni Yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Baruş şöyle konuştu: “Biraz önce değerli başkanımızın belirttiği gibi ben sporla yakından ilgilenen bir kişiyim ve Bolumuzun sporun her dalında başarılı olması için gayret eden biriyim. Bunun için de spor tesislerimizi her geçen gün geliştirmek ve daha güzel alanlar ortaya koyarak sadece Bolu gençleri için değil ayrıca ülkemizin dört bir yanından gelecek misafirlerimiz için de önemli spor imkanları sunmak için çalışıyoruz. Birde biliyorsunuz sporun turizm yönü var, spor turizmi bölgemiz için çok önemli. Yaz kampları tabi sadece yaz kampları da değil, yaz dışında Türkiye şampiyonalarının ilimizin salonlarında yapılması hem ekonomik bakımdan hem de spor sevgisinin artması bakımından bize çok önemli katkılar sunuyor. Geçen yılda gördüğümüz hata ve eksiklikleri tamamlayarak yeni sezona hazırlanıyoruz. Boluspor’un bu sezon çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Her zaman Boluspor’un yanındayız Valilik olarak. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Yönetimin karşılaştığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Bu anlamda gerek Valilik gerek Belediye, işadamlarımız, esnafımız bütün Bolu halkı, taraftarımız hep birlikte kucaklaşarak birlikte olarak başarıya gidebileceğimizi düşünüyorum. Ben yönetimimize, futbolcularımıza buradan başarılar diliyorum. ”

Vali Baruş, daha sonra Boluspor'un yeni transfer ettiği sporcular ile sohbet etti. Bolu'yu nasıl bulduklarını sordu. Ziyaretin devamında tüm futbolcular ile sohbet eden Vali Baruş, yeni sezonda herkese başarılar diledi.

Bir süre daha tesislerde kalan Vali Baruş, Boluspor’un akşam yaptığı antrenman öncesi oyunculara, teknik heyete baklava ikramında bulundu. Vali Baruş, daha sonra ise, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulu üyeleri Boluspor’un antrenmanını izledi.

 

Editör: TE Bilisim