19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Vali Erkan Kılıç ile eşi Ayşe Elif Kılıç, şehit aileleri ve gazilerimizle sohbet ettiler, yakından ilgilendiler.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile ilimizde bulunan gazi ve şehit yakınları derneklerini ziyaret etti.

İlk olarak Bolu Türkiye Muharip Gaziler Derneğine giden Bolu Valisi Erkan Kılıç ve beraberindeki heyeti Dernek Başkanı Sami Yıldız ve diğer gazilerimiz karşıladı. İçten bir sohbetin gerçekleştiği dernek ziyaretinde gazilerimiz ile sohbet edildi.

Daha sonra Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Vali Kılıç ile beraberindeki heyet Dernek Başkanı Muhittin Özel ve Dernek üyeleriyle sohbet ettiler.

GAZİLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

Vali Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Haluk Saygılı 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Güneydoğu Gazimiz Mehmet Dilli’yi ve  Kıbrıs Gazimiz İbrahim Çelik’i hanelerinde ziyarette bulundular.

Vali Kılıç ziyaretlerde bu günün anısına gazilerimiz ve ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Editör: TE Bilisim