Valiler kararnamesi ile Bolu Valisi olarak atanarak görevine başlayan Vali Erkan Kılıç, makamında tebrikleri kabul ettikten sonra şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Çalışmalarına kurum ziyaretleri ile başladı. Ziyaretlerinde kurum personelleri ile sohbet eden Vali Kılıç yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Haber: Aslı Akış

Vatandaş odaklı bir yönetim anlayış içerisinde olacağını belirterek göreve başlayan Yeni Bolu Valisi Erkan Kılıç, göreve başladığı ilk gününde Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldığı ziyarette dualar edilerek âziz şehitlerimizin şahsı manevilerine hediye edildi.

Şehitlerden İlhan Sezer'in eşini, Ozan Özen'in ailesini ve gazi Özer Bay ile ailesini ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç ile eşi Ayşe Elif Kılıç, tüm şehitlerimize gani gani rahmet dileyerek gazilere de şükranlarını sundular.

Göreve başladığı gün ilk olarak Garnizon Şehitliği ile şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Vali Erkan Kılıç ikinci gününde kurumları ziyaret etti.

KURUMLARDAN BİLGİ ALDI

İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İl Müdür V. İhsan Şeker'den ilimizde yapılan, yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Müdür V. İhsan Şeker'e ve kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

ESNAFLA SOHBET ETTİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurum ziyaretleri esnasında Aktaş Mahallesinde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret etti. Esnafımızla sohbet eden Vali Kılıç,  hayırlı, bol ve bereketli kazançlar dilemeyi ihmal etmedi.

VALİ KILIÇ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali Erkan Kılıç İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile başladığı ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile devam etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Şube Müdürleri ile bir araya gelen Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşların huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'dan brifing aldı. Vali Kılıç, güvenlik güçlerimize çalışmalarında üstün başarılar diledi.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı J.Kıd.Albay Haluk Saygılı ve personel tarafından karşılanan Vali Kılıç, şeref defterini imzaladı, yapılan/yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mehmetçiğimize çalışmalarında başarılar diledi.

ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİNDE ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan çocuklara da ziyarette bulunarak yakından ilgilenen ve sohbet eden Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, çocuklarla birlikte pasta kestiler ve onlara çeşitli hediyeler verdiler.

KILIÇ, ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BRİFİNG ALDI

Bolu Valisi Erkan Kılıç, son olarak İl Özel İdaresini ziyaret ederek Genel Sekreter Vekili Fevzi Dönmez’den brifing aldı. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vali Kılıç’a, İl Özel İdaresi kaynakları, yürütülen projeler, araç ve personel durumu hakkında bilgiler verildi.

Kılıç, Bolu İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Yaşar Yüceer’i ziyaret etti. İGM çalışmaları, Bolu’da devam eden projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler veren İGM Başkanı Yüceer, Vali Kılıç’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim