Kurban Bayramı münasebetiyle Bolu Valiliği tarafından planlanan bayram kutlama programı, arefe günü Şehitlik ziyareti ile başladı. İl Müftülüğü görevlileri tarafından Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualar şehitlerimizin şahs-ı manevilerine hediye edildi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın Garnizon Şehitliği ziyaretine Bolu Milletvekili Arzu Aydın, garnizon komutan Vekili Piyade Albay İslam Can, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşları katıldı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve protokol üyeleri Kurban Bayramı ziyaretleri münasebetiyle şehit aileleri ve yakınları ile Bolu Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua etti.

Programda ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Okunan Kuran-ı Keriminin ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından Kuran-ı Kerimin duası yapılarak şehitlerimizin şahs-ı manevilerine hediye edildi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, okunan Kuran-ı kerim ve yapılan duaların ardından 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Ozan Özen ve mezarlığa gelen diğer şehit aileleri ile özel olarak ilgilendi ve duygularını paylaştı, mezarlığa gelen diğer vatandaşlarla da sohbet edip, Kurban Bayramlarını kutladı. Ardından şehitlikte düzenlenen program mezarlık ziyareti ile son buldu.

Editör: TE Bilisim