Kurban bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Vali Erkan Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Vali Kılıç, herkesin bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Haber: Aslı Akış

Kamera: Servet Gökçek

Bayramlaşma törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediyesi Başkan Vekili, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay İslam Can, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, siyasi parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar,  şehit yakınları, gaziler ve vatandaşları katıldı.

Bolu Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla arefe gününde Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediyesi Başkan Vekili, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay İslam Can, bayramlaşma törenine gelen misafirleri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşmada birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulunuldu.

“DEVLETİMİZ BU MİLLETLE BERABER EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYOR”

Bayramlaşma programında misafirlere seslenen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Türkiye'nin filosuna kattığı 4'üncü sondaj gemisine ilişkin bilgi vererek; “Ülkemiz sürekli müjdelerle, yatırımlarla gündeme geliyor. Çok gurur duyduğumuz Abdülhamid Han gemimiz biliyorsunuz Dünya’da 7. Nesil olarak kabul edilen gemilerden biri ve yalnızca beş tane var. Karbon araması yapıyor. O da o beş tanesinden biri ülkemizde savunma sanayiinde yüzde 80’lerde olan dışa bağımlılığı yüzde 20 ye indirmiş ve böylece aslında bunun gerçek manası şu; burada şehit aileleri var, burada gazilerimiz var işte onlara yenileri eklenmesin, onların evlatlarıyla bayram geçirmelerine olanak sağlasın diye bu devlet, bu milletle beraber el ele gönül gönüle çalışıyor. Biz bayramların bayram olarak kutlanması için çalışmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle.  Bu minvalde aileleriyle beraber Kurban Bayramını bir kez daha kutlarken saygılar sunuyor hayırlı günler diliyorum.” şeklinde konuştu.

“BAYRAMLARIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİ”

Bolu Valisi Erkan Kılıç, dini bayramların öneminden bahsederek; “Dini anlamda çok önemli olan sevinçlerin paylaşıldığı bayram olan bir günde Arefedeyiz. Birlik beraberliğin daha fazla önemli olduğu ve birbirimize destek olmamız gereken günleri daha çok yaşıyoruz. Bayramlarda birlik beraberliğin, kardeşliğin gösterildiği önemli günlerden bir gün. Dolayısıyla birliğimizi, beraberliğimizi devamını muhafaza edeceğiz. Ülke olarak daha güçlü bir ülke olma anlamında bu birlik beraberlik, ortak hareket etme duygusu son derece önemli. Ülkemiz dört bir tarafında mücadele içerisinde. Ekonomide, asgari yönden terörle, bilim-sanat gibi her türlü alanda bir mücadele içerisindeyiz. Bu mücadele de devam ediyor. Ülkemizin gelişmişlik seviye her geçen gün artıyor. İnşallah gelecek nesillere çok daha güçlü, çok daha huzurlu bir millet ülke bırakmak istiyoruz. Bunun için gayret göstereceğiz. Bu bayramda çok güzel bir şekilde ailenizle, ülkenizde huzur içerisinde geçirmenizi diliyorum. Nice bayramlara diliyorum. Bundan sonra Bolu ve ülke olarak inşallah daha huzurlu daha mutlu günlere doğru gideceğiz. Bayramınız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

Oldukça samimi görüntülere sahne olan bayramlaşma programı hep birlikte edilen sohbetlerin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim