Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında İl Encümen Toplantısı İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Aslı Akış

Toplantıya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Fidan, Salih Şener İle Tevfik Ay,  İl Özel İdaresi Encümen Müdürü Rıza Kiniş ile İl Özel İdaresi İmar ve Şehircilik Müdürü Cemil Koparan, Emlak ve İstimlak Müdürü Abdülaziz Çalışkan katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında her hafta yapılan ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandığı Encümen Toplantısında vatandaşların istek ve taleplerinin görüşüldü. Vali Ümit, alınan kararların vatandaşlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda Vali Ahmet Ümit, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri ile Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlerinden 2020 yılında il genelindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vatandaşların hayat standartlarını geliştirmeye yönelik çalışmalara emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Devletimiz tarafından milletimiz için tahsis edilen ödeneklerin iyi yönetilerek tasarruflu harcanması gerektiğini belirten Vali Ümit, “Vatandaşlarımızın yaşam standardını geliştirmek, refah seviyesini yükseltmek ve daha iyi imkânlar sağlamak hepimizin asli görevidir” dedi.

Editör: TE Bilisim