Bolu Valisi Ahmet Ümit, Halk Gününde Bolulu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu hafta 85’ncisi yapılan Halk Günü toplantısında vatandaşların istek ve taleplerini alan Vali Ümit, taleplerle ilgili olarak ta toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

İlimizde ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak amacıyla her hafta Pazartesi günleri Vali Ahmet Ümit başkanlığında Halk Günü toplantıları yapılmaya devam ediliyor.

Vali Ahmet Ümit başkanlığında Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fazilet Çoban, Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın ile vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen Halk Günü toplantısında Vali Ümit, katılımcı olan vatandaşlara sıkıntı ve isteklerini çekinmeden eksiksiz bir biçimde söylemelerini, bu bilgiler ışığında da kendilerine yardımcı olmaya çalışacaklarını iletti.

Toplantıda tek tek vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar alan Vali Ahmet Ümit, talepleri ilgili kurumların müdürlerine ileterek takip etmelerini istedi ve kendisinin de bizzat takipçisi olacağını belirtti..

HALK GÜNÜ TOPLANTILARINA KATILMAK İÇİN…

Her hafta Pazartesi günleri Valilik Abant Toplantı salonunda yapılacak toplantıya iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın haftanın Cuma günleri saat 17.00’ye kadar Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri ya da 215 48 32 nolu telefona görüşme taleplerini iletmeleri veya doğrudan her hafta Pazartesi günü Saat 13:45’de yapılan toplantılara gelebileceklerdir.

 

 

Editör: TE Bilisim