Bolu Valisi Ahmet Ümit, vatandaş buluşmaları kapsamında görüşme talebinde bulunan Bolulu hemşehrileri ile bir araya geldi. Vatandaşlardan ilimizin sosyal sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Vali Ahmet Ümit, “Çözümsüz derdimiz yok Elhamdülillah” dedi.

 Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Devlet-Millet buluşması kapsamında gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve kurum amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlara tek tek söz verip sorunlarını dinleyen Vali Ümit, sorunların çözümü konusunda ilgili yetkililere de talimatlar verdi.

“ASİL BİR MİLLETİZ”

Vali Ümit, Türk milletinin asil bir millet olduğunu vurgusunu yaparak; “Tarih boyunca mazlumların sığınağı olmuş ve onları himaye etmiş asil bir milletiz. Göç politikaları; kanunlar ve uluslararası anlaşmalar gereği devletimizce belirlenir. Bizlere düşen de bu belirlenen kuralları uygulamak ve gerektiğinde usulünce önerilerde bulunmaktır” dedi.

AŞI OLALIM”

Salgınla mücadelede aşılamanın önemine değinen Vali Ümit, “Aşı sırası gelip de aşısını yaptırmayan bütün Bolulu Hemşehrilerimden mutlaka aşılarını yaptırmalarını bekliyoruz. Aşı olalım hastaneye düşmeyelim, sağlıklı olalım, okullarımız ve bütün iş yerlerimiz açılsın” şeklinde konuştu.

AŞI OLMAK İÇİN SIRAYA GİREN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Toplantıya katılanların aşı ile ilgili sorularını cevaplandıran ve hastanede yatan Covid hastalarının %92’sinin eksik aşılı veya aşısız olduğu bilgisini paylaşan Vali Ahmet Ümit, toplantı sonrasında aşı standında aşı olmak için sıraya giren vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: TE Bilisim