Bolu Valisi Ahmet Ümit Kurban Bayramı münasebetiyle şehit aileleri ve yakınları ile Bolu Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Şehit aileleri ve yakınları mezar başlarında dualar okudu.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in Garnizon Şehitliği ziyaretine Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdür Vekili Uğur Aykut,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç, daire müdürleri, şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Bolu Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan programda ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından

Kuran-ı Kerim okundu. Okunan Kuran-ı Keriminin ardından İl Müftüsü Orhan Genç tarafından Kuran-ı Kerimin duası yapılarak şehitlerimizin şahs-ı manevilerine hediye edildi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, okunan Kuran-ı kerim ve yapılan duaların ardından 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Ozan Özen ve mezarlığa gelen diğer şehit aileleri ile özel olarak ilgilendi ve duygularını paylaştı, mezarlığa gelen diğer vatandaşlarla da sohbet edip, Kurban Bayramlarını kutladı.

Ardından şehitlikte düzenlenen program mezarlık ziyareti ile son buldu.

Editör: TE Bilisim