Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Bolu Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek dua etti.

Haber: Aslı Akış

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bolu Garnizon Şehitliği ziyaret edildi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ümit Koçak, Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç ve diğer protokol üyeleri ziyaretler kapsamında Şehitliğimizi ziyaret ederek, dua okudu.

Ramazan Ayı boyunca mezarlıklarda okunan Kuran-ı Kerim’in hatim duası da gerçekleştirildi.

Ziyarette Vali Ahmet Ümit, 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Ozan Özen ve mezarlığa gelen diğer vatandaşlarla da sohbet edip, Ramazan Bayramlarını kutladı.

ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Ahmet Ümit ve beraberindeki protokol Şehit ve Gazi derneklerini ziyaret ederek, dernek üyelerinin bayramlarını kutladı.

Bu ziyaretler kapsamında ilk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi ziyaret edildi. Ziyarette Dernek Başkanı Sami Yıldız ve diğer Gazilerimiz tarafından karşılanan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri, derneğin nezdinde tüm Gazilerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Diğer bir ziyaret ise Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yapılırken, Dernek Başkanı Muhittin Özel ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Vali Ümit ve protokol üyeleri Şehit yakınları ve Gaziler ile sohbet etti.

Şehit ve gazi dernekleri ziyaretinde bir konuşma yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Şehit yakınları ve Gazilerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sizlerin yanında olup bayramlarınızı kutlamak istedik. Bizleri içtenlikle karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. sizlerin nezdinde de tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm Gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim