Bolu Valisi Ahmet Ümit, yarıyıl tatili için mesaj yayımladı. Vali Ümit’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK DÖNEMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR”

“Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl tatili bugün başlamış bulunuyor. Bu vesileyle eğitimin tüm paydaşlarını muhabbetle selamlıyorum. Bolu genelinde resmi ve özel 241 okulumuzda; 4 bin 462 öğretmenimiz ve 50 bin 780 öğrencimiz, salgınla mücadelede alınan tedbirler çerçevesinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamladılar.”

“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

“Değerli Öğretmenlerimiz; Koronavirüs sebebiyle 1,5 yıl online olarak devam eden uzaktan eğitim süreci sonrasında başlayan yüz yüze eğitimde bu dönemi başarıyla tamamladınız. Özveri, emek ve rehberliğinizde yetişecek olan çocuklarımızın vatanına, milletine ve devletine bağlı, milli ve manevi değerleri haiz bireyler olarak yetişmeleri noktasında gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

“1 HAFTADIR OKULLARINIZDAN UZAK KALDINIZ”

“Sevgili Öğrencilerimiz; Olumsuz hava koşulları nedeniyle sizlerin sağlığı ve güvenliği için dönemin son haftasında eğitim-öğretim faaliyetlerine ara verilmesinden dolayı 1 haftadır okullarınızdan uzak kaldınız. Karne günü olan bugünü de yine hava muhalefeti dolayısıyla tatil etmek zorunda kaldığımızdan okul müdürleriniz ile görüşerek karnelerinizi okullarınızdan alabilirsiniz. Bu konuda okul müdürlerimiz talimatlandırılmıştır.”

“YARINLARIMIZIN MİMARLARISINIZ”

“Sizler geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarlarısınız. Ülkemizin daha da gelişmesi, kalkınması, 2023 vizyonuna, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılması için sizlerin tarihini, medeniyetini bilen, milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı donanımlı ve bilgili bireyler olarak yetişmeniz en büyük gayemizdir.  Sizlerin de bu hedefler doğrultusunda kendinizi geliştirerek tüm gayretinizle   çalışmalarınızı sürdürdüğünüzden hiç şüphemiz yoktur. Bu anlamda sizlere inancımız tamdır.”

“OKUMA KİTABI ALABİLİRLER”

“Yaklaşık dört buçuk aydır süren yorucu ve yoğun geçen bir eğitim-öğretim döneminin ardından başlayacak olan bu yarıyıl tatilinde dinlenerek geçireceğiniz vaktin yanında bol bol kitap okuyarak zamanınızı değerlendirmenizi umuyorum. Sizlerin tatil döneminde faydalanabileceğiniz ilave kültür kitapları Valiliğimizce temin edilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edildi. Arzu edenler İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze müracaat ederek okuma kitabı alabilirler. Bu duygu ve düşüncelerimle; tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, sevgiyle selamlıyorum.”

Editör: TE Bilisim