Bolu Valisi Ahmet Ümit, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Haber: Aslı Akış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 il valileri, Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanlarıyla VKS üzerinde  “Koronavirüs Tedbirleri Toplantısı” düzenledi. Vali Ümit’in de katıldığı toplantıda, denetimlerin hayatın her alanında eksiksiz ve etkin uygulanması gerektiği belirtildi. Toplantıya Vali Ümit’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever’de eşlik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandeminin seyri, alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldü. Soylu, toplantıda valilerden aşıya önderlik etmelerini istedi. Bakan Soylu, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 İl Valimiz ile gerçekleştirdiğimiz videokonferans toplantısında; Koronavirüs ile mücadele konusunda illerimizdeki durumu ve tedbirleri valililerimizle değerlendirdik. Koronavirüs ile mücadeleyi bir an önce neticelendirmek için valilerimizden, aşıya önderlik etmelerini istedik” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim