Bolu Valisi Ahmet Ümit, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Osman Kazgan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Ümit, tabiatın, tüm canlıların sığınağı ve sürekliliğin en önemli sebeplerinden olduğunu belirterek, “Bizim için çevre herkesin ilgilenmesi, koruması için gayret etmesi ve sahiplenmesi için en büyük değerlerin başında gelir. Valilik olarak çevrenin korunması ve geliştirilmesi en önemli hedeflerimizdendir” dedi.

 “HER ŞAHSIN DOĞAYI OLDUĞU GİBİ KORUMAK VE GELİŞTİRMEK EN TEMEL GÖREVİDİR”

Yüce yaratıcının tabiattaki en önemli 2 eserinin insan ve kâinat olduğunu belirten Vali Ümit,  “Doğa bize ecdadımızın mirası, gelecek nesillerimize emaneti olduğunu unutmamalıyız.  Çevreyi korumak insanın neslini koruması kadar önemlidir. Devletimiz, küresel ve ülkesel bazdaki doğayla ilgili sorunları yakinen görerek tabiatın korunması ve geliştirilmesi için birçok mevzuat çıkartmış ve kurallar koymuş, gerek yönetsel, gerek bireysel ve gerekse toplumsal anlamda hepimize sorumluluklar yüklemiştir. Her şeyden önce her şahsın vicdani olarak doğayı olduğu gibi, tabii şekliyle korumak ve geliştirmek en temel görevidir. Yeraltı ve yerüstü sularının, denizlerin, derelerin, toprağın, ormanın kısacası tüm çevrenin korunmasından ve takibinden yasal olarak öncelikle Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü kurumsal olarak sorumludur. Bu vesileyle sizlere ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum” dedi.

 “DESTEKLERDENİZDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Kazgan ise Vali Ümit’e “Çevreye olan duyarlılığınız ve bizlere verdiğiniz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteği ile daha temiz bir çevre için müdürlüğümüzdeki tüm arkadaşlarımızla beraber gayret etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

[caption id="attachment_138226" align="alignnone" width="800"] ????????????????????????????????????[/caption]

[caption id="attachment_138227" align="alignnone" width="800"] ????????????????????????????????????[/caption]

[caption id="attachment_138228" align="alignnone" width="800"] ????????????????????????????????????[/caption]

Editör: TE Bilisim