Bolu Valisi Ahmet Ümit, Göynük ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştiren Vali Ahmet Ümit, kurum müdürleri ile vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’i Göynük ilçesi ziyaretinde Göynük Kaymakamı Eyüp Güngör ile Belediye Başkanı Kemal Kazan karşıladı. Vali Ümit ilçe ziyaretine ilk olarak İstanbul'un manevi fatihi Akşemseddin Hazretlerinin ebedi istirahatgahını ziyaret ederek başladı.

MUHTAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞULDU

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ilçe ziyaretinde daha sonra muhtar adayları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhtar ve vatandaş buluşmasında katılımcılara seslenen Bolu Valisi Ahmet Ümit, ilçeye vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan dinlemek, dertlere çözüm bulmaya çalışmak ve yerel seçimler öncesi muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya gelmek için ilçede bulunduğunu söyledi.

“PROVOKASYONLARA GELMEYİN”

Toplantıda muhtar adaylarına başarılar da dileyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, yerel seçimlere az bir süre kala provokasyonlara gelmemelerini istedi. Yapılacak seçimin sevgi, saygı, hoşgörü ile birlik ve beraberlik içerisinde geçireceklerine inandığını kaydeden Vali Ümit, bir problemle karşılaşıldığında güvenlik birimlerine haber verilmesini istedi.

Vali Ümit son olarak yapılacak olan seçimlerin köylerimize, mahallelerimize, ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Toplantının devamında vatandaşlar; sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Ümit’e ve toplantıda hazır bulunan diğer ilgili il müdürlerine iletme fırsatı buldu.

Vatandaşların taleplerini dinleyerek değerlendirmelerde bulunan Ümit; “Bu toplantıda konuştuğumuz konular burada kalmıyor muhakkak takip ediyoruz. Bugün ilettiğiniz talepleri de aynı şekilde takip etmeye devam edeceğiz. Gördüğüm şu ki Göynük gerçekten kendi sorunlarına sahip çıkıyor ve kendi yöresine, ilçesine, köyüne duyarlı bir vatandaş topluluğu var ve bu benim açımdan memnuniyet verici’’ ifadelerini kullandı.

Vali Ümit, belirtilen bazı konuların yerince incelenmesi takibi ve gerekli iş ve işlemlerin zamanında yapılması hususunda yetkililere talimat verildi.

GÖYNÜK MUHTARLAR DERNEĞİ

Vali Ahmet Ümit, yaptığı toplantının ardından Göynük Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Eyüp Güngör ve bazı daire müdürleri ile dernekte muhtarlarla bir araya gelen Ümit, seçimlerde tüm muhtarlara başarılar diledi.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit Göynük ilçesi ziyaretinde daha sonra Göynük Belediyesi’ne giderek Başkan Kemal Kazan’ı makamında ziyaret etti. Vali Ümit, ilçenin gelişmesi için çalışmalar yapan Belediye Başkanı Kazan’a hem teşekkür etti.

Vali Ahmet Ümit, beraberindeki heyet ile birlikte ilçe Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Vali Ümit ziyarette ilçe Kaymakamı Eyüp Güngör’den ilçe ile ilgili brifing aldı.

ADLİYE, JANDARMA VE EMNİYET ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Göynük ziyaretinde ayrıca ilçe Adliyesi, Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek görevlilere çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Ahmet Ümit ilçede ayrıca otobüs yazıhanesine giderek burada bulunan şoförler ile de sohbet etti, taleplerini dinledi ve gereğinin yapılacağını söyledi.

“HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE”

Vali Ümit ilçe ziyaretinde, Gazi Süleyman Paşa Camiinde “Haydi Çocuklar Camiye” programı kapsamında eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Proje hakkında yetkililerden bilgiler alan Ümit, projeyi gerçekleştiren ekibe teşekkür ederken, çocukları da böyle güzel bir projeye dahil oldukları için tebrik etti.

Vali Ahmet Ümit, çocuklarla sohbet etmesinin ardından ilçeden ayrıldı.

[caption id="attachment_88668" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

 

 

Editör: TE Bilisim