AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yabancı uyruklu vatandaşlara karşı söylemlerini öne sürerek Yukarı Çarşı’da devam eden çalışmalar ile ilgili yüklendi. Küpçü; “Sağa sola laf yetiştireceğine evinde faslı, Afganlı çalıştırıp Suriyeliler ile ilgili beyanda bulunacağına Yukarı Çarşı’da taşları döşemeyi unutmuş. Vatandaşımız burada hizmet bekler” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cuma günü AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Başkanı Suat Güner ve parti teşkilatıyla birlikte Yukarı Çarşı esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Küpçü ziyaretlerin akabinde Yukarı Çarşı’da devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunarak Başkan Özcan’ı ağır bir dille eleştirdi.

“TAŞLARI DÖŞEMEYİ UNUTMUŞ” 

Yukarı Çarşı esnafının serzenişleri olduğunu belirten Milletvekili Fehmi Küpçü; “Sağa sola laf yetiştireceğine evinde faslı, Afganlı çalıştırıp Suriyeliler ile ilgili beyanda bulunacağına bence Yukarı Çarşı’da taşları döşemeyi unutmuş. Buradaki komşularımızla, esnafımızla konuştuğumuzda “Bunun plan ve program dahilinde yapılması gerektiği noktasında” bir serzenişleri var haklı olarak. Çünkü esnafımız pandemiden yeni çıktı. Tam bayram arefesi. Düğün ve derneklerin olduğu bir dönemde esnafımızın iş yapacağı zaman bu taşları buradan kaldırmanın hiçbir mantığı yok. Akla ziyan bir mantığı var” diyerek mesaj verdi.

“VATANDAŞIMIZ BURADA HİZMET BEKLER”

Fehmi Küpçü, yapılan düzenleme ile ilgili genel kanaatin olumlu olmasına da işaret ederek, plansızlık ile çalışmaların esnafı mağdur ettiğini söyledi. Küpçü; “Buradaki genel kanaat, evet burada bir düzenleme yapılmasıyla ilgili esnafımız olumlu bakıyor. Bizde destekliyoruz bu konuda iktidar olarak, Bolu’nun seçilmişleri olarak. Bu konuda da Başkanın yanındayız. Ancak bunu siyaset yapma muradıyla söylemiyoruz. Böyle iş bilmezlik olmaz. Buradaki parke taşını kaldırıp sonra 8-10 gün bekletip bunu döşemenin bir mantığı yok. Yeni kaldırılanlar var, 1.5 ay önce kaldırılanlar var. Bir zahmet bunu döşesinler. Vatandaşımız burada hizmet bekler.

“ESNAF GERÇEKTEN MAĞDUR DURUMDA”

Vatandaşımızın bu konudaki hissiyatını Bolu kamuoyu karşısında Tanju Özcan’ı göreve davet ediyoruz. Bir zahmet bu eksik kalan kısımları yapsın. Hizmetle ilgili hizmet siyaseti yapsın vaat ediyoruz. Elbette ki genel siyasete ilişkin hepimizin değerlendirmeleri olabilir ama bu hepimizin. Burada ki esnaf gerçekten bu anlamda mağdur durumda. Toz toprak içerisinde. Ayakkabılarımızı üç dört defa silmek zorunda kaldık. Bu bizim için elbette ki esnafımızın durumu kıymetli bir şey” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim