AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yeni başkanı Muharrem Akkaya'yı ziyaret etti.

Haber: Aslı Akış

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ İLETİLDİ

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü ile beraber, vatandaşlarımızdan gelen talepleri iletmek üzere İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Ersoy'u ziyaret ettik” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise; “İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Mehmet Ersoy'u Milletvekili arkadaşım Arzu Aydın ile ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk” paylaşımında bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün ziyaretler kapsamında ikinci durağı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz oldu.

AYDIN VE KÜPÇÜ’DEN HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU BAŞKANVEKİLİNE ZİYARET

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ziyareti sonrasında paylaşımda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “‪Hemşerimiz, HSK Başkanvekili Sn. Mehmet Yılmaz'ı ziyaret ettik. İlimizin yetiştirdiği kıymetli insanları, bir Bolulu olarak üst düzey görevlerde görmekten onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Hemşerimiz, Büyüğümüz, HSK Başkanvekilimiz Sn. Mehmet Yılmaz'ı ziyaret ettik. Milletlerin siyaset de, bürokrasi’ de, bilim de, kültür de, rol model insanları vardır. İlimizin de yetiştirdiği kıymetli Abimiz Sn.Mehmet Yılmaz'ı üst düzey görevlerde görmekten gurur duyuyoruz” dedi.

YÜKSEK SEÇİM KURULU'NUN YENİ BAŞKANINA ZİYARET

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü son olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yeni başkanı Muharrem Akkaya'ya ziyarette bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ziyaret sonrasında; “Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına atanan Sn.Muharrem Akkaya'yı İlçe Başkanımız İsmail Çetin ve Belediye Başkanımız Mustafa Allar ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik” paylaşımı yaptı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;  “Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına atanan Sayın Muharrem Akkaya'yı; Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü ve İlçe Başkanımız Sayın İsmal Çetin ile birlikte makamında ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim